Sommerfredag

Da var det endelig fredag og strålende vær. Jeg har vært hjemme i et par dager nå og fått hodet over vann etter all jobb som ventet meg hjemme etter cruiseferien. Da var det hyggelig å kunne invitere til grilling i hagen denne solfylte fredagskvelden.

Sarah og Edvard kom til gården for litt hygge etter jobb i solnedgangen. Edvard en spesiell person for meg, han jobbet for meg for 10 år siden og vi har masse gode minner. Det er det koseligste jeg vet om å ha han og samboeren Sarah på besøk.

Vi koste oss med nydelig grillmat, vin og masse latter. Hundene løp fritt rundt i hagen å fikk masse oppmerksomhet og lek.

Sommerkvelder som dette er så viktig å ta vare på, det er ingen selvfølge at været blir slikt vær fremover. Jeg skal jobbe hele juni og juli i Lofoten og håper på fint sommervær som tidligere år men det har man ingen garanti for. Det blir herlig å tilbringe sommeren på Solsiden Brygge, jeg gelder meg veldig til det. Men før den tid vill jeg dele kvalitetstid med gode venner her på gården.

Vi hygget oss i det nydelige sommerværet i mange timer helt til solen hadde gått ned. Det er kvelder som dette jeg husker og lever på lenge!

Takk for en herlig sommerfest kjære Edvard & Sarah!

<3 Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *