Spa dag

Yes, det er mandag å da er det perfekt med SPA dag! Men det er ikke jeg som har vært på spa, jeg kom jo nettopp hjem fra cruise å hadde flere deilige behandlinger på turen. Nei, nå var det bilens tur å få en skikkelig overhaling.

Etter en lang vinter med mye fy fy vask i børstemaskinen og masse salter og stensprut på veien så bilen relativt matt og shabby ut. Så var bilen heller ikke vasket på en stund så da bestemte jeg meg for å ta en skikkelig vask og poleringsbehandling av lakken. Det anbefales å ta en slik behandling 2 ganger i året for å holde bilen i topp stand.

Mitt favoritt bilvaskested ligger på handlesentret i Vinterbro. Stedet heter Handz On og her er alle gutta “Hands on” og kjempeflinke.

Grunnen til at jeg liker dette stedet er at det er store godt belyste vaskehaller og alle som jobber her yter super servise og er hyggelige. Det var herlig å se bilen rulle in til behandling.

Hele behandlingen tar noen timer. Mens bilen blir vasket innvendig og utvendig og polert tar jeg meg en liten shoppingrunde og hygger meg på kafe på sentret.

Jeg var innom en tur for å se hvordan resultatet blir og det var en fryd. Det var 3 karer som jobbet iherdig på bilen samtidig. Bilen min ble virkelig flott i lakken noe jeg er veldig glad for.

Til sist så smøret de inn alle sorte matte plastdeler med en balsam. Delene hadde blitt litt grå sjuskete i løpet av vinteren å med balsamen ble de som helt nye igjen.

Jeg er super tilfreds med behandlingen. Nå er bilen klar for 22 timers langtur opp til Lofoten neste uke!

Ha en fin fin mandag!

=) Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *