Sommerlig spisestue

Nå er det virkelig sommer i luften og juni måned er endelig her med sine herlig milde kvelder og grønn natur. Jeg har latt meg inspirere av sommeren ute når jeg stylet og fotograferte denne spisestuen.

Med utgangspunkt i det lyse laminatgulvet Roosen Sherwood 8mm og den nostalgiske avlange hvite veggflisen Devon Super White Matt 7,5cm x 30cm fra Right Price Tiles ble spisestuen stylet til sommerfest.

Laminatgulvet Roosen Sherwood 8mm har et flott og svalt utrykk med nydelige brede bord. Dette gulvet har et helt riktig utrykk som passer veldig fint til den skandinaviske stilen. I dette rommet har stylingen et nostalgisk vintage preg som passer perfekt i sommerhjem og hytter. Prisen på gulvet er helt utrolig, dette kan du legge til den nette sum av 149,90 per m2.

Veggflisen Devon Super White Matt 7,5cm x 30cm er en av mine personlige favoritter hos Right Price Tiles. Den ser håndlaget ut og størrelsen er perfekt til både mursteinslegging og fiskebeinsmønstret legging. Denne flisen finnes i flere ulike farger og du kan velge mellom matt eller blank overflatebehandling. Her på bildet er den vist med matt overflate og lagt med helt hvit fug. Flisen passer både på kjøkken og bad. Det er også trendy å flislegge i en spisestue også som her opp til en brystningshøyde med tapet over.

Tapeten i bildet er fra den Svenske leverandøren Sandberg. De har et stort utvalg vakre tapeter både historisk men også tapeter med moderne preg. For mer informasjon om tapetene besøk hjemmesiden her. Det er ikke så mye som skal til for å skape en herlig sommerlig stemning i spisestuen når du ønsker å invitere til fest. Bordet er dekket med to naturfargede lin bordduker og rosafargen fra tapeten går igjen i glass karaffelen fra Ikea.

Resten av serviset er nøytralt og i naturfarger som passer perfekt til duken og gulvet. Glass skålene er fra Lykkelig På Haver og tallerkenen fra Broste Copenhagen.

Prikken over i-en i en hver sommerfest dekking er blomsterdekorasjonene. La blomstene bugne i store buketter. Det er ikke mer som skal til for å gir rommet den perfekte festdekoren.

Hvis du skal pusse opp i sommer så vill jeg anbefale deg å ta turen innom Right Price Tiles for å se på det store utvalget de har av vakre Laminat og Parkett gulv. De har gulv i mange ulike valører og de hyggelige og flinke ansatte i butikken står klare for å hjelpe deg med ditt neste gulvvalg! Besøk hjemmesiden her for info om hvor du finer din nærmeste Right Price Tiles butikk.

Ha en herlig sommeronsdag!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *