Bak i kulissene fra ukens fotoproduksjon

Da var det fredag og jeg ser tilbake på en morsom og produktiv uke. Det var en stor overgang å legge cruise livet bak seg å komme tilbake til virkeligheten. Men det føles også deilig å møte hverdagen. Jeg har gledet meg til oppdragene jeg skulle gjennomføre i studio på gården denne uken for en av mine favorittkunder Byggma.

Byggma produserer veggplater i varemerkene Forestia og Huntonit. Det er Norsk produserte flotte kvalitets produkter. Jeg er så heldig og jobber for dem som stylist og fotograf for alt av miljø og inspirasjons bilder til nettsider, kampanjer og online artikler. I samarbeid med Mediacom planlegger vi temaer ut ifra ulike veggplater som Byggma produserer og så ender ideene opp i produksjon her på gården i mitt studio.

Det hele starter med kreative ”Brain storm” møter med Mediacom. Olav og jeg jobber tett sammen med hele produksjonen fra begynnelsen til slutt.

Men de beste dagene er selve produksjonsdagene i studio. Vi er mange i studio både fra Byggma og Mediacom. Det er i disse arbeidsdagene man edelig får se ideene fra ”moodboards” bli skapt til virkelighet med et unikt og eget utrykk spesial produsert for kunden.

Stemningen i studio er herlig, vi hygger oss sammen med opp og ned rigg. Det er faktisk 3 rom som bygges på en dag med vegger, tak og møbler. Så det er mye hardt arbeid som ligger bak et glossy interiør bilde. Dette er en dag av kontraster, vi bærer alt fra langbord til danderer det siste egget i skålen på millimetermål.

Jeg er så heldig som har en så dynamisk og morsom jobb. Også er jeg så takknemlig for å få muligheten å jobbe med så herlige kunder!

Her er en liten smaksprøve på de 3 ulike rommene vi produserte denne uken med temaene: ”Ny Hvit, ” Rustikk Spisestue, og “Shades Of Blue”

Tusen takk Torunn, Ann Kristin og Olav for en herlig og kreativ dag her på småbruket! Jeg gleder meg til fremtidige produksjoner allerede!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *