Barcelona Here I Come!

Da var kofferten og fotobaggen pakket igjen. Denne gangen går turen til Barcelona og jeg gleder meg masse til å besøke min kjære venninne Elisabeth.

I går besøkte jeg super søte Helene på hennes showroom. Hun driver Helene Aaby agenturer som har de fantastiske merkene Johnny Was og 120% Lino. Vi har inngått et samarbeid og jeg er så utrolig heldig som får jobbe med de kule merkene.

Sølvi var også på showroomet og de hjalp meg å plukke ut klær til turen. Det er så luksus å kunne pakke ned en masse vakre nye klær.

Denne blusen falt jeg bare pladask for, den miner meg om Marrakech med de vakre fargerike broderiene.

Da sitter jeg her på trappa og venter på å bli kjørt til Gardermoen.

Om noen timer er jeg tilbake i varmen og det er helt ok en regndag som i dag! Elisabeth driver og pusser opp slottet som hun har kjøpt. I desember var jeg sammen med henne i Marrakech og fikk produsert interiør på fabrikken jeg samarbeider med.

Nå har alt kommet til Spania og det er full rulle der nede med utpakking og møblering.

Alt skal nå pakkes ut å hele huset skal innredes. Etter at vi har fått tingene på plass skal vi fotografere eiendommen. Jeg gelder meg til å besøke Elisabeth, hun har vært i Spania helt siden januar og jeg savner henne masse

Jeg låver å dele flere innlegg fra turen så det er bare å følge med fremover!

Nyt pinsehelgen!

Klem Annette

2 Comments

  1. Så utrolig spennende. Tenk å få innrede et helt slott da! 🙂 Det hadde ikke jeg sagt nei til. Hehe. Og Barcelona som er så fint. God tur. 🙂

    1. Hei Maria =) Det er bare et så utrolig gøy og spennende oppdrag =) Tusen takk , jeg koser meg maks her nede , klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *