Foto på Gran Villa Rosa

Da var jeg vel på plass i Sitges rett utenfor Barcelona. Flyet gikk grytidlig i går, vekkerklokken min ringte 2.30am. Men det var gledelig å finne ut at jeg var plassert på Premium class i deilige ligge seter på den nye Dramalinjer flyet til Norwegian. Så da var det lagt tilrette for tung søvn hele veien frem til Barcelona.

Vel fremme var det herlig å møte Elisabeth og Jens igjen, de hentet meg på flyplassen. Selv om været ikke var som bestilt. Det pøste ned hele kvelden så da ble det ikke så mye fotografering på meg den første dagen. Men det var kanskje like greit å ha litt fri å hygge seg i gode venners lag.

Men i dag våknet vi opp til nydelig sommer og sol. Stedet jeg besøker å skal fotografere heter Gran Villa Rosa og er et Morisk slott som er bygget i 1450 og ombygget slik det står i dag i 1840. Dette er en meget spesiell og personlig eiendom som min gode venninne Elisabeth og mannen Jens har kjøpt. Jeg er så heldig og har vært med i prosessen og nå har tiden kommet for å ta bilder av det ferdige resultatet. Stedet er totalrenovert de siste månedene og det er derfor jeg er her for å ta bilder til den nye nettsiden som blir lansert om noen uker.

I dag var vi først på styling innkjøp og etter byturen har vi stylet og fotografert hele dagen. Det er en herlig atmosfære og det er så godt å være rundt Elisabeths herlige humør og latter igjen.

Nå er klokken nesten syv og vi har tatt kvelden. Men jeg må jo dele litt her på bloggen så jeg har tatt med meg bloggkontoret ut mens vi sitter og hygger oss med god vin i solnedgangen. Som jeg sa for en uke siden, Livet er herlig!!!!!

I morgen skal vi på Azamara White Night party så følg med 😉

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *