Night Out Azamara style

Da var vi i boks med dagens foto session å klare for fest og hygge. I går fikk vi alle møbler på plass fra Marokko og det er så gøy å se mitt design på plass i så vakre omgivelser. Elisabeth, Jens og jeg er invitert til Azamara, cruise båten jeg jobbet ombord på for en uke siden. Båten ligger i havn i Barcelona og vi gleder oss til en helaften ombord.

I dag har jeg fotografert profilbildene til Elisabeth og Jens fra eiendommen og de er så flott pyntet.  Da var det bare å hive seg rundt etter fotodagen å komme seg i party klær og modus. Ombord på Azamara er det white night party så da er dresskoden hvitt for kvelden. Før reisen til Spania hadde jeg shoppet et nytt hvitt antrekk på Zarah så da ble dette kveldens antrekk.

Vi koser oss så masse, Elisabeth og jeg kan sitte og skravle å hygge oss på fors i evigheter. Men vi skal være ombord båten senest klokken 18 så da måtte vi avrunde hyggen på Gran Villa Rosa i 17 tiden.

Ombord fortsatte hyggen med en fordrink i Living room. Og så var det dekket opp til festmiddag i restauranten Aqualina hvor vi var invitert til å spise med Hotell sjefen Ryszard.

Det ble rett og slett en perfekt helaften med Russisk kaviar og champagne til forrett og nydelig treretters Italiensk etter det. Vi koste oss så masse ombord og nå sitter vi planlegger en lengre cruise med Asmara i 2018 rundt Japan.

I morgen er min siste fotodag her og i på ettermiddagen hiver jeg meg på flyet hjem igjen. Bilen skal pakkes og på  fredag skal Tootsie og jeg kjøre opp til Solsiden Brygge i Lofoten, der jeg skal jobbe i sommer.

Ha en fin fin onsdag,

klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *