On the road

Da var jeg på vei. Det tar meg faktisk nesten 3 dager å komme meg opp til Ballstad i Lofoten som er min base i sommer. Første etappe er Vestby – Otta. Hytten min ligger i Mysusæter på fjellet i Rondane over Otta by så da er det perfekt å ta første natt der. Selv om været er relativt guffent så var det kos å komme opp til Mysro igjen.

Etappe 2 på turen er relativt lang, da skal vi kjøre hele veien opp til Mosjøen. Det er en god 10 timer bak rattet så da var det deilig å sove ut på hytta før den lange kjøreturen. På veien ned fra Mysusæter møtte jeg på denne herlige gjengen i regnet.

Etter en lang tur over fjellet og gjennom store deler av vårt vakre land var vi endelig fremme i Mosjøen. Vi hadde et stopp med luftetur på veien men nå fortjente Tootsie en skikkelig lang kosetur. Det er så vakkert i denne lille idylliske byen. Vi løp rett ned på stranden, Tootsie elsker tur langs vannet.

Så gikk vi gjennom den søte gamlebyen å koste oss med stemningen i byen. Her er det virkelig romantikk i luften.

Tootsie og jeg koser oss på sommertur sammen. Jeg har savnet begge hundene masse når jeg har vært ute og reist i det siste så da var det veldig kos å ha med Tootsie på den 4 uker lange Nord Norge turen.

Jeg tror vi skal sitte her på benken i kveld sammen å se ut over det vakre landskapet.

Vi blir kun en natt her i byen, i morgen går turen til Bodø hvor vi kjører på fergen til Lofoten.

Etter siste etappe i morgen er vi fremme på stedet vi skal bo de neste 4 ukene. Jeg skal jobbe på Solsiden Brygge med Markus, vi har delt driftsansvar av hotellet i sommer. Og når jeg har fri så skal kreativiteten være på topp for det nye bok prosjektet. Ps. jeg syns denne lade parkeringen var relativt strøken, 10 points to Mosjøen!

Gelder meg til å dele masse på bloggen fra all action i sommer!

Ha en fin lørdag og helg,

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *