Siste kvelden i Spania, Lofoten next!

Da var siste kvelden kommet på vakre Grand Villa Rosa. Vi koste oss i den vakre slottshagen, der Elisabeth tente masse levende lys.

Vi skal ha en rolig middag og kveld i  ”bodegaen” på eiendommen.

Men før den tid så kunne jeg ikke motstå å ta et bilde av min nye Johnny Was fløyelsjakke fra Helene Aaby Agenturer i den bugnende blomsterveggen. Jeg elsker dette motehuset, de har en helt spesiell måte å kombinere farger, stoffer og broderier på!

Hagen her er aldeles nydelig med blomster og grønne vakre trær. Jeg elsker den kule elefant skulpturen som er herlig humoristisk hage installasjon.

Datteren til Elisabeth er også på besøk med 3 venninner så vi er stor og hyggelig gjeng. Det er virkelig spesiell stemning her når mørket har senket seg å alle lykter blir tent.

Men nå er det på tide for meg å pakke kofferten å forlate Grand Villa Rosa. Jeg er snart på vei tilbake men før den tiden er det andre ting på agendaen.

Det ble ikke mange timer hjemme før bilen var pakket opp til taket med ting. Jeg skal kjøre til Lofoten, der venter jobb på Solsiden Brygge og det nye bokprosjektet med Frida Haugen.

Så da var det bare å stappe bilen full av styling og utstyr. Det er ikke mye plass igjen til andre men Tootsie er med i hundeburet. Vi skal kose oss med turen oppover. Det er en god 23-24 timer kjøring og første stop er på hytta i Rondane der vi blir en natt.

 Om et par dager er jeg på plass i Lofoten.

Nå gleder jeg meg til tropesommer i Nord Norge!

😉

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *