Fremme I Lofoten

Da var det det gjort! Vi kjørte siste etappe av turen i går og kom frem til Ballstad og Solsiden Brygge i 9 tiden om kvelden. Turen gikk veldig fint og den vakreste etappen syns jeg helt klart var i går. Det var helt spesielt å kjøre på de lange strake strekningene over Saltfjellet.

I Bodø kjørte vi på ferjen til Moskenes, ferjeturen varer i nesten 4 timer. Og vel fremme var det endelig den vakre Lofotnaturen og energien som møtte oss. Føltes litt som å komme hjem faktisk.

Her er det strålende sol og 25 varmegrader. Så for dere som regner bort andre steder i Norges land kan Lofoten anbefales!

Det var en liten time å kjøre fra Moskenes til Ballstad og hele veien er det spektakulær natur så denne siste kjørestrekningen er definitivt nr. 1 på listen fra hele den lange bilturen.

Vel fremme på Solsiden Brygge sjekket vi inn på hotellet. Tootsie og jeg skal sove i en av mine designersuiter den første natten.

Utsikten fra rommet er helt spektakulær og vi fikk til og med oss årets første midnattssol!

I dag skal vi flytte på oss til et lite hus som vi skal bo i sammen med Frida i sommer. På hotellet er det høysesong og det meste er utleid så da er det bedre at vi har basen vår litt unna der vi skal jobbe. Huset er en skikkelig vintage bule med alt inn takt fra 70-talets glade dager. Så dette huset inntar vi med en stor dose god humor. Gleder meg til å dele mer fra mitt nye sommer hjem snart ;)…..

Nå sitter vi med bloggkontor i resepsjonen. Tootsie trives godt på den nye arbeidsplassen allerede!

Ha en herlig dag,

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *