Tid for innflytting

Da var det tid for innflytting i huset Frida og jeg har leid oss i sommer. Det er høysesong i Lofoten og alt er stort sett leid ut eller fullbooket så det var veldig vanskelig å finne et sted å bo til en normal pris for en lengre periode. Vi kom over dette huset på Finn.no som ligger ute til salgs. Og her skal vi da bo i sommer 😉

Jeg var jo forberedt på at det må fikses litt i forhold til interiør for å skape en levelig atmosfære. Så jeg har tatt med meg masse ting i bilen fra Vestby. Men det jeg ikke var helt forberedt på var at huset plutselig var under oppussing når jeg kom for å flytte inn.

Jeg ante noe når jeg kom til inngangsdøren og det var kaos utenfor døren.

Men vel inne var det dette som møtte meg og Tootsie. Tootsie bare sto å så på meg med store hundeøyne og så kom hun med et hylskrik som sikkert var en klar demonstrasjon på hundespråk. Da var det bare å svare henne: Hvis ikke mamma griner så skal hvertfall ikke du gjøre det nå. Det var bare å brette opp armene å vaske mens Tootsie fikk legge seg tilrette på en madrass.

Her var det virkelig grovvask som skulle til. Jeg lurte litt på hvor jeg skulle finne energien til dette samtidig som jeg har masse å sette meg inn i på min nye jobb på Solsiden Brygge. Og etter tre dagers kjøring…. Men det er bare å begynne å vaske systematisk fra topp til bunn og rom for rom.

Det her gått kraftig ut over min nattesøvn men så lenge jeg får 4 timer på øyet så går det noenlunde bra. Etterhvert ble det ryddig å renere i huset og da fikk vi endelig flyttet inn med alle ting. Da så jeg at Tootsie ble lettere i humøret.

Men det har tatt oss 2 netter å vaske ned huset så om kvelden har vi tuslet bort til resepsjonen på Solsiden Brygge som fungerer utmerket som en hyggestue når vi trengte en liten pause.

Tootsie elsker å være her og har tatt rollen som en seriøs og flink resepsjonshund allerede.

Her er det sosialt også, folk kommer og går og slår seg ned for en prat. Celine og Marcus jobber sammen med meg her på hotellet og vi er som en liten familie.

Basse kom også innom idag for en liten prat i peisvarmen. Han har fisketurene for gjester med den vakre båten Sira. Det er en så varm og herlig gjeng her!

Men i dag var et viktigste for meg å hente Frida på flyplassen. Hun har vært i Oslo på et stort kokke samling og skal flytte inn med meg i kveld etter jobb. Frida er bare aldeles herlig, det første hun gjorde når vi skulle kjøre fra flyplassen var å rope: stop bilen! Da så hun en grønn plante utenfor bilvinduet som visst nokk skule være lik asparges. Da var det bare å la henne plukke i vei!

Jeg er glad for at vi alle er på plass og nå også at det er orden i huset. Jeg skal dele med dere hvordan det har blitt etter vask og styling med det lille jeg hadde med meg fra Vestby i bilen. Noe ganger er det enkle grep som skal til for å skape hygge i et rom. Men før det må jeg faktisk innrømme at disse sorte ringene under øynene sier at jeg må SOVE! Til og med nøkkelringen på veggen gir meg et klart og tydelig hint ;).

Jeg har tatt en tidlig kveld med Tootsie og vi koser oss med utsikten fra vårt soverom.

God natt

Klem

Annette & Tootsie

2 Comments

 1. Franciska

  Herlighet for et hus å komme til! Du er helt rå Annette!!
  Jeg vet at det raskt blir tryllet om til et koselig sted å være med dine magiske hender.
  Ta godt vare på deg selv! Håper du får sove godt og lenge!
  Stor klem f ❤️❤️

  1. Hei Franciska ❤️ Ja, dette var en liten utfordring….;). Jeg sov tungt og godt i 14 timer når vi var ferdige. Gleder meg til å dele resultatet i dag, det ble faktisk ganske ok. Håper du har en fin fin sommer, stor klem fra Lofoten

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *