Slik ble huset

Da var det klart, etter 3 netter med vask og styling kan vi endelig si at huset vi flyttet in i er levelig. Tootsie er tydelig tilfreds og da er alt som det skal være.

Heldigvis hadde jeg pakket bilen full av interiørvarer. Varene skal bli brukt til boken Frida og jeg skal jobbe med i sommer og da kan vi like gjerne bruke dem i huset mellom fotodagene.

Det er utrolig hvilken forandring som skjer med tekstiler, stearinlys og blomster. Stuen har fått en helt ny look. Her kommer vi garantert til å kose oss masse når vi har fri fra jobben.

Tusen takk til Broste Copenhagen, Muubs, Lykkelig på Haver og Object etc. Som har sendt de fine varene med meg på tur denne sommeren.

Det lille vintage kjøkkenet har blir riktig så koselig. Møblene sto her fra før og jeg har lagt min elsk på de kule vintage skinn stolene.

Jeg gelder meg til Fridas fantastiske mat, vi kommer til å eksperimentere endel på dette kjøkkenet med nye oppskrifter. Frida har allerede plantet masse urter som har begynt å spire. Kjøkkenet er hjertet i hjemmet og her kommer vi til å tilbringe mye tid sammen når vi jobber med boken.

På mitt rom har det også blitt ok. Jeg har 2 små rom, det ene innredet jeg som en liten lounge og det andre som soverom. Det er deilig å ha en sofa jeg kan slenge seg ned i når jeg går gjennom dagens mail og blogger. Jeg har ikke tv her men det viktigste for meg er musikk.Jeg ser egentlig aldri på tv så det føles bare befriende å ikke ha det i hus.

Soverommet har en rolig og avslappende atmosfære. Her sover jeg kjempegodt.

Når midnattssolen blir for heftig tar jeg bare på meg en sovemaske. Jeg har ikke hengt opp gardiner og trenger ikke det hele for masken fungerer fint. Jeg har blitt veldig glad i vårt lille sommerhjem allerede.

Nå er vi i mål og da er det bare å nyte den kreative sommeren jeg har foran meg.

Nå skal Celine og jeg fylle badestampen å kose oss på bryggen.

Nyt dagen du med!

Klem

Annette

4 Comments

  1. Så utrolig fint det ble. Ønsker deg en god helg!

    1. Hei Thomas ☺️ Tusen takk, det funker det her i sommer . God helg til deg med!

  2. Reidun Karlsen

    Så fint du tryller nede på Ballstad. Jeg blir glad og inspirert av det du setter sammen.

    1. Hei Reidun =) Tusen tak , koser meg virkelig med innflyttingen. Nå trives vi som bare det. Ballstad er superkoselig! klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *