En vanlig dag på jobben

Det er ingen tvil om at jeg har valgt riktig jobb på riktig sted i sommer. Vi er en fantastisk gjeng som har blitt som en stor familie her å Solsiden Brygge i Lofoten. Om dagen sitter vi og jobber sammen i resepsjonen, herifra styrer vi hele anlegget.

En gang om dagen samles vi som jobber på Solsiden Brygge, Himmel & Havn og venner av oss til en stor felles lunsj.  Frida lager den beste maten og vi deler alle retter for å smake på alt det herlige hun kokkelerer.

Etter vakten min i går bestemte Celine og jeg oss for å ta et par glass bobler i badestampen siden det var fredag. Det var så deilig, vi ble sittende helt fra klokken 11 da min kveldsvakt var ferdig til 2 om natten og skravle.

Det er umulig å merke hva klokken er siden det er lyst hele natten. Dette blide tok jeg på vei hjem. Da var det greit å få noen timer på øyet siden jeg hadde morgenvakt i dag tidlig klokken 8.

Kos deg i helgen du med!

Klem Annette

2 Comments

  1. Virker som en veldig spennende og givende jobb. God søndag til deg!

    1. Hei Thomas =) Jeg er veldig glad i jobben min som er så variert,ingen da er lik! hilsen Annette =)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *