Lunsj i Nusfjord

Da var første uken på min nye arbeidsplass bak meg og jeg har kommet med godt inn i rutinene på hotellet. Det er masse å gjøre men heldigvis er vi 2 stykker som deler på ansvaret, Marcus jobber når jeg har fri og motsatt. I går tok jeg fri på dagen for å ta en liten båttur til Nusfjord. Det tar ca. 30 minutter å kjøre båt til Nusfjord fra Solsiden Brygge. Her er det endel koselige spisesteder så hit er det hyggelig å ta turen når vi har fri.

Det er utrolig forfriskende og herlig ute på havet. Saltvannet pisker inn i båten å vi passerer masse fiskebåter som ligger å jakter på sill og makrell. Være var litt skiftende men det gjorde ingen ting. Lyset blir bare enda mer dramatisk og da blir det veldig fine bilder så jeg fotograferte masse på turen.

Jeg tok turen ut til Nusfjord med Jakob som har fiskefabrikken rett ved siden av hotellet. Han er lokal kjent så da hadde jeg den beste guiden!

Dette stedet er så idyllisk, etter den friske båtturen var det godt å komme til det vakre bryggeanlegget.

Vi besøkte et fiskeri museum som har vært et trandamperi før i tiden. Etterpå vi spiste en nydelig fiskesuppe til lunsj. Så tok vi båten tilbake til Solsiden igjen. Jeg måtte være på jobb klokken halv fire for å sjekke inn alle gjester som ankom hotellet i går kveld.

Tilbake på jobb satt jeg sammen med Frida og diskuterte neste ukes meny på Himmel & Havn. De forandrer menyen etter sesongens lokale råvarer ofte. Nå er det Sei som skal på menyen å da er det gøy å planlegge hvilken vri og smak retten skal ha.

Ha en herlig start på uken,

stor klem fra Tootsie og meg

2 Comments

  1. For en vakker natur du er omgitt av. Du er en god fotograf!

    1. Tusen takk Thomas =) Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *