Soveroms trend

Vi ser tydelige tendenser til bruk av mørkere farger i interiører.  Jeg har innredet et soverom med utgangspunkt i den flotte rustikke eike parketten fra Right Price Tiles. Til dette vakre tregulvet valgte jeg en sval og dyp blågrå valør på vegger.

Et soverom skal fremstå innbydende og svalt men samtidig lunt. Med denne flotte 1-stavs rustikke eike parketten får du en eksklusiv og lun base i rommet, for produkt informasjon og pris besøk hjemmeside her.

Det rustikke utrykket på parketten gir en naturnær følelse som passer perfekt til den svale blå/grå veggfargen. De to komponentene møter hverandre i harmoni og gir rommet den svale men allikevel lune utrykket jeg ønsket å skape.

I et hvert soverom er det god søvn og hvile viktig. En sval og dyp farge på veggen skaper ro og bidrar til bedre søvnkvalitet. Interiøret i dette rommet er valgt ut for å gi rommet en klassisk og eksklusivt utrykk . Alt interiør i bildene er fra Lykkelig på Haver og Home & Cottage.

For å skape en helhet i rommet mellom det vakre varme parkettgulvet og de svale blå veggene er fargene tatt opp i interiøret. Eikefargen går igjen i de tørkede Hortensia blomstene og i mønstringen i putene og sengetøyet.

Blåfarge fra veggen går igjen i tekstiler i sengen og lysestakene på nattbordet. De sorte interiørene er med og strammer opp hele utrykket ytterligere å gir rommet et eksklusivt utrykk.

Planlegger du oppussing hjemme i sommer anbefaler jeg deg til å ta turen innom butikken og titt på det store utvalget de har av parkett og laminatgulv. De flotte kvalitetsgulvene finnes i mange ulike valører og utrykk til de beste prisene i markedet!

Nyt sommerdagen videre!

=)

Annette

15 Comments

 1. Utrolig vakkert design. Enig i at fargene på soverommet faktisk har mye å si for søvnkvaliteten.

  1. Tusen takk, så hyggelig feedback Thomas! ja det er viktigere med fargevalget enn det man tror, det påvirker søvnen men også dagen siden man våkner til fargen også. =) Annette

 2. Caroline Asdal

  Hva heter fargen på veggen?

  1. Hei Caroline =) jeg har ikke koden med meg på tur nå men finner ut av det i løpet av et par dager og sender deg svar da , Ha en fin fi kveld 🙂 Annette

   1. Hei igjen Caroline =) Koden i det blå soverommet er 4477 fra Flugger, hilsen Annette

  2. Hei Caroline =) Fargen heter 4477 fra Flugger =) Annette

 3. Elsker at det blir litt mørkere interiør og ikke bare hvitt hvitt hvitt. Særlig på soverommet! Hva heter den fine blå fargen?

  1. Hei Carina =) Takk. Jeg er helt enig i at det er deilig med litt dypere nyanser og med farge! Jeg har ikke koden med meg her jeg er på jobb nå men skal finne ut av den i løpet av et par dager og sender deg en mail da. =) Klem Annette

  2. Hei Carina =) Da har jeg sjekket fargekode og det er: 4477 fra Flugger =) Annette

 4. Stine Gallagher

  Har du fargekoden til veggen? Nydelig!

  1. Hei Stine =) Jeg fikser fargekoden til deg om et par dager. Har den ikke med meg på tur men skal få infoen slik at du får koden straks. Klem Annette

 5. Hvor er de mønstrete putetrekkene og sengeteppet fra? Kjempefint!

  1. Hei Maja =) Sengeteppet er fra Home & Cottage og mønstrede puten fra Lykkelig på Haver. =) Annette

 6. Tove Haga

  Hei du har lagt ut et bilde av et soverom med fargen bordeux husker du koden på den

  1. Hei Tove =) koden er 2846 Bordeaux og er fra Jotun. =) Hilsen Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *