Innflyttingsfest

Jeg kan ikke huske sist jeg har hatt en real innflyttingsfest. Da vi endelig var ferdige med vasken og innredningen kom Frida med den geniale ideen. Huns sa plutselig: hva med å ha innflyttingsfest på mandag å invitere alle våre kollegaer på Himmel & Havn og Solsiden Brygge! Og så ble det mandagsfest i vår  ”crib”.

Vi serverte Sangria som velkomstdrink og etterpå så grillet vi ute i hagen.

Vi har virkelig blitt som en liten familie i vårt lille hus. Frida og lillesøsteren Ingeborg på 15 er mine og Tootsies Room mates. Vi har alle ganske lange og krevende arbeidsdager så når vi endelig har fri og er samtidig hjemme så sørger vi for å kose oss maks.

På restauranten stenger de tidligere i begynnelsen av uken så da blir mandag og tirsdag vår helg og de dagene vi kan invitere venner til hygge hos oss.

Det var 15 stykker som kom på festen og stemningen var herlig med masse later og dans, noen ga seg ikke før langt ut på natten.

Anneli som driver blomsterbutikken Stelk i Leknes kom med en vakker bukett og nydelig duftlys til oss i innflyttingspresang. Hun er veldig kreativ så ta en titt innom hennes Instagram her for mer inspirasjon.

Det var flere en meg som ble litt slitne i løpet av kvelden, Tootsie og jeg gikk å la oss før festen var ferdig. Siden vi hadde tidlig vakt på hotellet dagen etter.

I resepsjonen var det heldigvis en rolig morgen på tirsdag!

Da nærmer det seg helg igjen og i morgen er det St Hans, da skal jeg på stand up show i Leknes så det blir moro.

Ha en fin start på helgen!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *