Bokprosjekt start

Da var vi i gang, endelig!!! Fridas og mitt sommerprosjekt er å produsere de første kapitlene til den nye boken vi skal gi ut sammen. Vi har ikke lyst å røpe for mye enda men at de handler om mat og interiør med Lofoten som location er vel egentlig ingen hemmelighet.

Vår utfordring er å få tid til å jobbe med prosjektet mellom alt arbeid på Himmel & Havn og Solsiden Brygge. Vi jobber skift og det er ofte de blir lange og til ulik tid. Så når vi endelig har fri samtidig så må vi bare trå til uansett tid på døgnet.

I går var jeg på tidlig vakt og da kom en venn av meg med langbordet han har snekret til oss som skal brukes i boken. Det var bare understellet på bordet som måtte beises før vi kan bruke det. Så da tok jeg tak i det når jeg var ferdig på jobben.

Jeg koste meg ute på bryggen med maling og kaffe. Fargen jeg brukte er nattsort fra Jotun. Den blir fin med et strøk for da ser man trestrukturen igjennom beisen.

Jeg er supertilfreds med det røffe bordet og gleder meg til å bruke det i foto fremover.

Frida var ferdig på jobben i 10.30 tiden. Da spiste vi middag i resepsjonen før vi pakket tingene og kom oss ut på første fotografering for boken.  Vi  fotograferte fra midnatt til 3 i natt. Her er det midnattssol så lyset er på vår side hele døgnet.

Vi har vært forberedt på at det kan bli endel natt produksjoner siden vi jobber på hotellet til andre tider av døgnet. Uansett så har vi det mest spesielle lyset i lav midnattssol.

Vår første råvare vi dokumenterer er seiersløk. Vi har funnet et stort felt med den nydelige løk urten og her var nattens location.

Det er så deilig å være i gang med vårt kreative sommerprosjekt. Jeg elsker å jobbe med Frida, vi har så lik måte å jobbe på og samme filosofi og holdning til prosjektet. Vi har planlagt alt vi skal ta bilde av i flere måneder og følger planen fremover. Til og med alt av props til bildene er sendt til oss fra våre samarbeidspartnere. Tusen takk til Muubs, Lykkelig på Haver og Broste Copenhagen for at dere er med å gjør vår bok prosjekt mulig!

Tootsie og Ingeborg var med bak i kulissene så er her hele vår lille sommerfamilie med på produksjon.

Nå nyter jeg livet maksimalt, det er herlig her i Lofoten!

Ha en strålende St Hans du med!

Klem Annette

8 Comments

 1. Nydelige bilder. Hvor har du kjøpt det fine hårbåndet ditt?

  1. Hei Merete, tusen takk for den koselige meldingen =). Hårbåndet er silkeskjerf som jeg knyter til hårbånd fra Hermes. tenkte dele en dag på bloggen hvordan jeg gjør det siden jeg får så mange spørsmål om det, så da kommer det noe tips snart 😉 klem Annette

 2. Så utrolig spennende og fin sommer du har foran deg på et nydelig sted med fine inkluderende mennesker 🙂 Og for noen fiiine bilder du har lagt ut på bloggen din, fra du reiste oppover og til nå 🙂 Lykke til med bokprosjekt deres og god St hans 🙂

  1. Hei Anita =) Tusen takk for koselig melding. Ja, jeg føler meg virkelig priviligert, menneskene og stedet her er ubeskrivelig ekte og herlig! Så hyggelig at du liker det jeg legger ut. Håper din St Hans feiring var super fin også! Klem Annette

 3. Seiersløk er bare herlig. Så moro at dere fant et stort felt med det.

  1. Hei Thomas =) Ja, det var bare helt herlig! For en nydelig naturlig smak den løken har. Gleder meg til å bruke det i matlaging fremover =) Annette

 4. Marianne Neeser

  Hei!

  Herregud så spennende! Jeg eksker å følge med deg og det du gjør. Å kunne få være i Lofoten i en hel mnd og tillegg kunne gjøre et slikt prosjekt, må jo være once in a lifetime experience! Gleder meg kjempemasse til å få følge med videre. Du er en sann inspirasjon.

  1. Hei Marianne =) Så utrolig koselig melding å få i innboksen. Det er slikt som inspirerer rett tilbake igjen :)! Vi koser med kreative dager her i Lofotenm og jeg må virkelig si at det ER en once in a lifetime experience. Håper å kunne dele slikt med flere i en fremtid, det kan være det blir noen workshops her etterhvert 😉 Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *