Sup & peiskos

Da var det mandag igjen og tilbake i hverdagen etter en herlig morsom helg med bursdagsfeiring og standup. Her på bryggen begynte dagen litt heftig, Marcus min nærmeste kollega har falt i dusjen og blitt skikkelig forslått fra topp til tå så han ligger på sykehus i Gravdal. Stakkars!!!

Da blir det lange vakter på meg men det er helt ok, jeg får flott hjelp av bestefar Harald. Dette er en skikkelig familiebedrift og alle stiller opp for hverandre. Så når den siste innsjekkingen var gjort følte jeg for å kose meg litt med SUP etter en lang dag på jobben. Det har jeg bare leid ut de siste ukene og nå var det min tur å prøve ut brettet.

Det er kjempegøy å padle Sup. Det blåste endel i dag så det var litt vanskelig å holde balansen men det gikk greit, jag falt ikke i vannet.

Tootsie var helt fra seg når jeg gikk på brettet og padlet i vei så jeg måtte la henne bli med på turen. Hun syns det var gøy men litt skummelt også så hun la seg langflat på brettet og ble liggende helt stille.

Etter Sup turen var jeg ganske så kall og da var det deilig at Ingeborg hadde fyrt opp i resepsjonspeisen. Vi sitter ofte her og koser oss om kveldene.

Tootsie var også ganske så tilfreds med å bli kost med foran peisvarmen etter den litt kjølige turen. I dag har det vært overskyet og 8 grader ute så det er ikke så veldig mye som minner om sommer akkurat nå.

Jeg pakket meg inn i denne herlige fleecsjakke fra Johnny Was. Det er et av mine favoritter klesmerker og jeg er så lykkelig for at jeg pakket med meg denne fløyelsmyke og varme jakken på turen. Det er egentlig et plagg fra den nye høstkolleksjonen som jeg valgte ut når jeg besøkte showroomet i sommer, les mer om det besøket her.

Men siden sommeren er slik den er i Norge så var det lurt å pakke litt alt type klær og denne jakken er min favoritt nå i sommer ruske været!

Etter at vi fikk opp varmen igjen satte vi oss ute på bryggen, det er en herlig rolig mandagskvelds stemning på Solsiden Brygge nå og det nyter vi til det fulle.

Håper din mandag var fin også!

Klem

Tootsie & Annette

2 Comments

  1. Dette ser jo helt fantastisk ut! 🙂
    Kan jeg spørre deg hvor det rosa hårbåndet du har på deg på bildene er i fra?

    1. Hei Julia =) Så hügelig Feedback , det er helt fantastisk her! Båndet jeg har i håret er fra Object etc. på Lilaker. Jeg bruker det både som belte og i håret, har dem i masse ulike farger, klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *