Sommerfest i skumringen

Her i Lofoten som er min base i sommer ser vi ikke mye til skumring om kvelden. Men for deg som nyter sommeren i sør Norge er sommernatt skumringen tilstede. Om kvelden legger seg mørket for noe få timer og dette skaper en perfekt ramme for en sommerfest med masse lys og lykter.

Jeg stylet og fotograferte dette sommerfest bordet for Vakre Hjem & Interiør, det er på trykk i  utgaven som er i bladhyllene nå. Håper bildene inspirer deg til fest dekoren i sommer.

En sommerfest som dette får en helt spesiell stemning med levende lys og lykter. Jeg tenner lykteholdere med kubbelys langs stien og pendler med solcellelys i trærne over festbordet. Solcelle lampene er fra Ikea.

Bordet er dekorert med markblomster i mange småvaser.

Stoffene som er brukt til bordduk og som trekk på stolene er Designer Guild og kan bestilles fra Riis Interiør. De blomsterte stoffene i kombinasjon med den dype blå linen møter fargene kveldsskumringen og skaper en blå harmoni. De hvite tre stolene er kjøpt på loppemarked og de har fått nytt liv med det blomstrete trekket.

Serviset, koppeholderen i bast og de blå glassene på bordet er fra butikken Country Chic på Majorstuen i Oslo. De tar opp fargene fra tekstilene og det skaper en helhetsfølelse.

For at gjestene skal sitte behagelig å nyte kvelden så lenge som mulig pleier jeg å ha masse puter og pledd tilgjengelig i kurver. De to fremste putene er sydd av stoff fra Designer Guild fra Riis Interiør og de to bakerste er sydd i stoff produsert av Osborne & Little fra Poesi interiør. Begge disse stoffleverandørene er mine favoritter!

Med enkle grep som dette skaper du en herlig ramme for sommerens fest unner åpen himmel. Nå er det bare å håpe på at tropenatten er rundt hjørne!

Ha en herlig onsdag!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *