Sommeren kom i dag!

Endelig er det sol og behagelig temperatur i luften her i Lofoten. De siste dagene har minnet mer om høst enn sommer. I dag tidig våket jeg til glitrende blått hav, sol og måkeskrik. Denne dagen er skapt for å nytes så jeg tok meg noen timer fri og koste meg med lunsj på Himmel & Havn.

Før lunsjen var det action på bryggen. I dag kom den nye ribben til Solsiden. Den har vi ventet på en stund og det er en stor dag å kunne kjøre inn dette fartmonstret. Fra og med i morgen tilbyr vi turer med ribben for våre gjester og andre tilreisende.

Kristoffer fra Bergen har flyttet opp til Lofoten og jobber med ribb turer. Han tilbyr alt fra rundturer til havørnesafari. Dette blir et godt tilbud for dem som ønsker litt fart og moro samtidig som du får sett vakre Lofoten fra havet.

Sira som er fiskebåten vår tilbyr mer klassiske fisketurer noe som er kjempepopulært. Den går ut hver dag fra brygge kl. 11.

Etter at fisketuren var overstått og ribben var parkert til bryggen samt alle utsjekker fra hotellet var gjort tok jeg en pause i solveggen. Terrassen utenfor Himmel & Havn er rett ved kaikanten vegg i vegg med resepsjonen på hotellet. Her elsker jeg å sitte i solveggen etter jobb.

Tootsie er med meg hele dagen på jobb og hun fortjener også en liten pause og hyggestund etter mange timer i resepsjonen.

Maten Frida lager på Himmel & Havn er fantastisk, i dag prøvde jeg en Pulled Lamb Sandwich servert med deilig kremet potetsalat.

Jeg håper å kunne dele oppskriften på denne med deg snart her på bloggen, den er himmelsk god!

I dag unnet jeg meg et godt glass hvitvin til lunsjen og da kom sommerfølelsen snikende på alvor. Så jeg blir sittende her på after work hygge noen timer til siden det er fredag!

Nyt sommer fredagen du med!

Klem

Annette & Tootsie

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *