En herlig dag

Først så har jeg lyst å takk alle som har sendt meg støttende meldinger etter mitt siste innlegg. Det varmer masse med all omtanke <3.

De siste to dagene har vært hektiske her på bryggen i Lofoten. Balstad dagene er i full gang og hver dag er det masse arrangementer og fest. I går var det Solsiden og Himmel og Havn sin tur å åpne dørene for årets festival deltakere.

Hele dagen var en opptur for meg. Først fikk jeg besøk av Sandra og Kjetil som har kjørt opp hit for å besøke meg i en uke. Det har jeg gled meg så mye til. Det blir herlig å vise dem det beste av Lofoten samtidig som de får møte alle mine hjerte venner her i nord. Og i dag var den rette dagen å komme til Solsiden.

Først åpnet vintage butikken til Line og Merete. De har en pop up shop hver sommer og selger super kule klær som de har samlet opp i løpet av året. Jeg shoppet til den store gull medaljen og det føles så bra siden alt er gjenbruk. Om et par dager skal jeg dele på bloggen de skattene jeg shoppet.

Etter shoppingen brakte det løs, det var tid for fortelleraften med Else Kåss Furuseth. Alle plasser var utsolgt og det kokte i restauranten. Stemningen var herlig. Det ble en kveld fylt av latter, fest og gode historier med gode venner som jeg kommer til å huske for alltid.

Else hadde en herlig opptreden og etter showet fikk Tootise all oppmerksomhet.

I kveld er pub aften på Kremmervika så nå er det bare svinge seg rundt så jeg blir klar til kveldens fest.

Håper du nyter sommerhelgen maks også!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *