Tur og hygge

Da var vi kommet til siste kveld av Ballstaddagene og festivaluken er over. Det nærmer seg også hjemreisedag for Sandra og Kjetil som har vært her siden torsdag. Men før de pakker bilen og kjører hjemover til Oslo har vi et par dager med tid til samvær.

Sandra og Kjetil har blitt godt kjent med Tom og familien som eier Solsiden Brygge. Vi har hatt mange hygge studer sammen alle sammen som er her sommer.

I går koste vi oss med en herlig middag og god drikke på Himmel og Havn. Da kom Frida som jeg bor sammen med også innom og vi ble en stor gjeng som hygget oss ute på bryggekanten.

Senere på kvelden var det vakker solnedgang og vi tok en liten båttur før vi avrundet kvelden.

I dag har været vært regntungt og vi hadde egentlig planer om å gå turen over fjellet til Kvalvika men da valgte vi å besøke stranden i Ramberg i stedet for fjelltur. Det var en herlig forfriskende tur i duskregnet.

Tootsie elsker å leke på stranden så hun var overlykkelig fot tur stedet.

Jeg koser meg masse med gode venner på besøk. Vi har hatt så mange lange, viktige og konstruktive samtaler. Og denne tiden på året byr Lofoten på masse moro i tillegg så det har gått i et nesten døgnet rundt. Jeg setter stor pris på Kjetil og Sandra og kommer til å savne dem når  de har reist.

Men før de setter seg i bilen i morgen tidlig tok vi en siste liten tur innom idylliske Nusfjord på vei hjem fra Rambergsstranden. Der var puben åpen så vi tok en liten tur innom. Etterpå vandret vi litt på bryggen for å se på måkene som hekker i hver vinduspost. Nusfjord er et av mine favorittsteder her i Lofoten så det var en fin avslutting på besøket.

I morgen begynner mitt arbeid med boken. Jeg har ikke hatt så mye tid til å jobbe med prosjektet siden det har vært mye jobb på Solsiden og besøk i tillegg. Fra i morgen har jeg fri fra hotellet og skal kun jobbe med styling og foto i 2 uker. Jeg gelder meg veldig til å komme i gang med produksjonen og å dele med deg innlegg med bilder fra “bak i kulissene”  på bloggen.

Jeg ønsker deg en herlig start på uken!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *