Fest på Trevarefabrikken

I går kjørte jeg til Henningsvær for å ta en tur ut på byen. Det har vært skikkelig dårlig vær de siste dagene men i går snudde været og sommeren er på vei tilbake igjen. Men ennå denne lørdagen var det litt regntungt og kaldt i været så da var det hyggelig å besøke et utested unner tak

Lørdag kveld på Trevarefabrikken er kjent for funky stemning med konsert tidlig på kvelden og DJ som spiller utover natten. Jeg ble invitert ut av Jarle en god venn av meg. Han er på besøk hos sin søster som bor nære byen så da var det ekstra hyggelig å ta turen ut denne kvelden.

Trevarefabrikken har fungert som fabrikk fra 1948 men stengte dørene for trevareproduksjon i 2010. Lokalene fikk nytt liv da 3 venner fra Bergen var på klatretur i Henningsvær i 2014 og endte opp med å kjøpe bygget. I dag drifter de et herlig dynamisk utested i lokalene som har blitt et av de mest trendige utestedene i Lofoten.

Trevarefabrikken ligger helt ytterst på kaia og har en røff og kul ute servering som passer perfekt til det åpne store betong lokalene med panoramavinduer inne.

Det var så bra musikk og stemning på utestedet at vi ble der helt til de stengte dørene klokken 3 i natt. Jeg vil virkelig anbefale deg som skal besøke Lofoten om å ta turen innom Henningsvær og Trevarefabrikken, det er en opplevelse.

I morgen skal jeg trene rockering på stranden med Jarles søster Elisabeth og gleder meg til å dele erfaringen med deg på tirsdag.

Ha en fin fin søndag!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *