Hula Hooping på stranden

Da var det endelig mandag og tid for Hula Hopping. På lørdag møtte jeg Elisabeth som er preformance kunstner og rockeringdanse instruktør. Det var ikke mye som skulle til for å verve meg til å teste ut dette, det ser jo så gøy ut. Så da avtalte vi å møtes i går kveld til action på stranden i Flakstad. Jeg får skikkelig vibber fra 80-talets glade dager!

Elisabeth lager også rocke ringene på bestilling. Og jeg bestilte en i sølv og rosa som er sammenleggbar så jeg lett kan ta den med meg på tur. Hun begynte å tape min nye hula ring når jeg besøkte henne i Henningsvær i helgen.

Så da var ringen klar og været perfekt for hygge og hula på stranden. Vi parkerte bilen rett nede på stranden ved siden av surfe kontainerbutikken til Kari Schibevaag som er verdensmester i Kite og har basen sin her.

Jeg har gledet meg til å få innføring i denne dynamiske og morsomme treningsformen. Elisabeth holder flere kurs og workshops i Hula Hooping her i Lofoten og har blitt kjent som ”Ho Rockeringdama”. Hennes neste workshop er i september, så har du lyst å oppleve vakre Lofoten og trene rockeringdans på samme gang så er dette virkelig noe melde seg på! Besøk hennes Facebookside her.

Før hula dansingen ladet vi opp med litt pølser på grillen. Stemningen og menneskene her er aldeles herlige, det er en fantastisk måte å begynne uken på. Siden det fortsatt er midnattssol kan vi henge her hele kvelden uten at det blir kaldt eller mørkt.

Etter litt mat og kaffe satte vi i gang med rockeringsdansen. Elisabeth viste meg masse triks og moves. Det er mye vanskeligere en det det ser ut til så jeg følte meg ganske så klønene i starten men etterhvert så løsnet det litt mer.

Da var jeg bitt av den basillen 😉

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *