Rigger til fotoproduksjon

Da kom sommeren til Lofoten og vi kan endelig kose oss med godværet ute. Dette betyr også at jeg endelig etter to ukers ventetid kan jobbe ute på location igjen. I morgen braker det løs med foto av festbord og pyntet folk under fiskegjellene på Ballstad.

Det er en uke siden jeg hengte opp stoffene i gjellene. Akkurat når jeg var klar med monteringen kom ruskeværet og det har regnet i en uke. Så da var det ikke noe annet å gjøre en å ta en time-out å jobbe med redigering av bilder i stedet for foto ute.

Men i dag forsvant skyene og solen er tilbake over Ballstad. Da kunne vi endelig begynne å forberede morgendagens location med de litt større møblene. Jeg fikk hjelp av Celine til å rigge, koste å bære.

Når vi var klare med bæring og plassering av de røffe møblene tok jeg en tur på fjellet med Tootsie. Hun har vært så tålmodig hele dagen så hun fortjente en lang tur.

Da bar det av gårde til toppen an Nonstind som hviler over Ballstadbukten. Vi parkerte bilen i Kremmervika havn og trasket stiene derifra opp på fjellet.

Det er en utrolig flott tur med fantastisk utsikt både over det lille tettstedet som har vært min hjembygd i sommer og andre veien ut over Lofotryggen.

Det er så vakkert i fjellet nå, blåklokkene blomstrer og solen henger fortsatt høyt på himmelen selv om det er kveld. Jeg er så heldig som har et slikt turterreng rett utenfor døren her i Lofoten. Selv om det blir godt å komme hjem til småbruket og normalen igjen om en uke må jeg innrømme at jeg allerede savner Lofoten. Og dette skriver jeg før jeg har reist herifra…… Blir nok ikke lenge før jeg tar turen tilbake igjen tenker jeg.

Men i morgen braker det løs med hygge og kreativitet på photoshoot igjen, jeg gleder meg masse til å produsere unike bilder med Lofoten som kulisse. Jeg lover å dele bilder fra produksjonen her på bloggen om noen dager.

Ønsker deg en herlig start på sommerhelgen!

=)

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *