Beach shoot i Lofoten

Lofoten er en av de vakreste øygruppene i verden. Noe av det vakreste med området er de kritthvite sandstrendene som møter det turkis blå havet omgitt a stupbratte fjell. Jeg har lenge drømt om å bruke en av de vakreste strendene som foto location for en  interiørinspirasjons produksjon. Og i sommer ble dette virkelighet.

Før fotodagen som var på onsdag kjørte jeg rundt en dag for å besøke ulike strender i Lofoten. Det er viktig for meg å treffe på best mulig naturlig lys og fin plassering. Stranden ser også veldig ulik ut når det er lav kontra høyvann. Så tidspunktet for styling og foto er veldig viktig for et perfekt resultat.

Jeg besøkte Utakleiv, Viken og Haukeland stranda. Det var herlig med en hel dag på stranden selv om det også var litt jobb. Tootsie koste seg glugg med heftig graving i den fine hvite sanden. Og jeg fikk testet ut det kule badehåndkle jeg har fått i sommergave fra Georg Jensen med mitt navn på.

Valget falt på Vikenstranda fordi den er ganske tom for folk, har kritthvit sand og er smal så da er det lett for meg å parkere bilen nære foto stedet. Det er masse styling rekvisitter og kamerautstyr som skal bæres ned på stranden til en slik foto produksjon så da er det deilig å slippe å bære ting langt.

Når jeg endelig var ferdig med å bære alt til foto plassen begynte monteringen. Et par timer senere var kulissen på plass og lyset var perfekt så da var det bare å knipse masse bilder.

Jeg må faktisk innrømme at dette var en av de beste dagene jeg har hatt på jobb. Alt var perfekt og jeg koste meg med stylingen, foto, god musikk og mat. Jeg kan ikke viser for mange bilder av det ferdige resultatet her på bloggen siden det skal på trykk neste sommer.  Men da gleder jeg meg masse til å vise alt!

Når alle bilder var tatt var været fortsatt nydelig så jeg bestemte meg for å bli igjen på stranden for å nyte settingen en stund før nedrigg.

Jeg la meg oppi den deilige dobbeltsengen som var fylt av puter unner den lette gardinen for å sole meg mens jeg hørte på Jamie Woon på full guffe. Og der sovnet jeg tungt og våknet ikke før solen var på vei ned og kulden kom sigende. Så da ble det sen nedrigg men det gjør ingen ting siden det er lyst døgnet rundt her i Lofoten.

I går kom mamma på besøk så derfor har jeg hatt et par dager bloggfri. Men nå er bilen pakket og vi har vendt snutene hjem mot Vestby. Nå sitter vi på fergen til Bodø før den lange bilturen venter. Men før vi reiste hadde vi to aldeles nydelige dager sammen og det deler jeg på bloggen i morgen.

Ha en herlig fredag og sommer nyyyyt helgen!

Klem

Annette

2 Comments

  1. Nydelige bilder 🙂 Så fint at du får selskap på den lange veien tilbake fra Nord. God tur sørover igjen 🙂

    1. Tusen takk Anita =) klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *