Mellomstasjon og ferie på Mysro

For to dager siden parkerte jeg bilen utenfor hytta i Rondane på veien hjem fra Lofoten til Vestby. Jeg har ikke vært her i hele sommer og siden mamma var med på turen bestemte vi oss for å ta noen ekstra dager fri på Mysro.

Det er herlig i fjellet nå med nydelig sommertemperatur og helt ok vær. Vi bare koser oss å tar det helt med ro. En fottur per dag er målet men ellers skal vi bare hygge oss med god mat og drikke i avslappende omgivelser.

I kveld fyrte vi i bålfatet og flyttet ut pelser og puter så vi kunne nyte en helaften ute ved hytteveggen.

Utsikten er aldeles herlig fra hytten, vi ser rett in i nasjonalparken med alle Rondane toppene som kulisser. Det er virkelig en av mine favoritt utsikter og natur formasjoner. Jeg er oppvokst med familie hytte her i området så for meg var det stort den dagen jeg var tilbake igjen og fikk muligheten til å eie hytte her.

Vi koste oss med Bacalao og rosèvin i varmen fra bålfatet. Og praten gikk i ett om minner og det som er i vente fremover.

Om et par dager kjører vi ned fra fjellet og da skal jeg for første gangen på et par måneder tilbake hjem til småbruket. Så de neste dagene skal jeg nyte avsluttingen av ferien.

Jeg er spent på å komme tilbake til høsten og hverdagen. Jeg har mange nye utfordringer i vente som jeg gleder meg til å dele med dere på bloggen snart men som jeg må vente litt med å røpe.

Men det blir noen tøffe tak også så det er ikke kun med glede og iver jeg vender hjem.

En ting er sikkert og visst, Tootsie og jeg gleder oss masse til å se lille Chappy igjen som vi ikke har vært sammen med i hele sommer!

Klem

Annette

6 Comments

 1. Så koselig du har det, du klarer alltid å få det koselig rundt deg Putene dine i sofaen er så nydelige og kjolen du har på også Lykke til videre med nye prosjekter og også andre utfordringer. Kan jeg spørre deg hvilke farger er dine yndlingsfargen.litt personlig men …

  1. Hei Unni =) Så hyggelig feedback, jeg koser meg masse på hytta! Jeg er veldig glad i de fleste farger men hjerte banker litt ekstra for grønt i ulike nyanser fra lyse til mørke valører. =) Annette

 2. Nydelige bilder og nydelig sted du har i Rondane 🙂 Håper dagene der gjorde dere godt, du ser flott ut 🙂

  1. Tusen takk for hyggelig melding Anita =)! Dette er mitt favoritt rekreasjons sted. Dagene på fjellet var magiske….

 3. Hei
  Som alltid, nydelige bilder
  Jeg må bare spørre deg hvor kjolen er fra? Den er bare såååå fiiiin.

  1. Hei Nina =) Så koselig melding! Kjolen er fra Zarah, tusen takk , klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *