Tur hver dag

Da sitter vi her på hytta og jeg nyter siste fridag før hjemreisen i morgen. For meg så bærer det rett på jobb, første møter er allerede i morgen kveld og fredagen blir en maratondag. Jeg gleder meg til alle nye utfordringer og å møte mine gode kollegaer etter en lang sommer borte fra alt. Og nå føler jeg meg klar, utvilt og på hugget!

Litt av grunnen er de siste dagene på hytta. Målet var å gå en tur hver dag og det har mamma og jeg gjort. Vi har stått opp tidlig om morgenen og spist en deilig lang frokost. Etter frokosten pakker vi tursekkene for å så svinge oss inn i turklær før vi har angrepet en ny tur og naturopplevelse. Noen ganger har vi kjørt til turløypen og andre dager går vi hele veien fra hytta. Det kommer litt an på hvor dagens tur er planlagt å gå.

Det har ikke stått på være, ikke klær heller men det å bare trosse alt  å gå på uansett. Det er sommer å deilig så hva gjør vel et lite regnskyll på fjellet. Vi har en varm dusj når vi kommer hjem til hytten igjen. Og det har vi fortjent for vi har faktisk kavet oss opp på flere topper. Det er med stor beundring at jeg har vært vitne til mamma som for første gangen på 25 år har gått topptur igjen, bra jobba mamma!

Det vi sitter igjen med etter flere dager på fjellet er fantastiske naturopplevelser og mange gode samtaler underveis. Ikke minst all latter og hygge det blir mye festlig klein humor når trøttheten siger på.

Det er herlig å føle kroppen i bevegelse samtidig som lungen fylles med frisk fjelluft. Men nå bærer det tilbake til studio, kontor og Oslo luft. Bra og dynamisk det med men jammen er jeg glad for å ha fått tilbrakt de siste feriedagene her på Mysro, hytta som jeg elsker!

❤️

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *