Bibliotekhjørne til hjemmet

Høsten er rett rundt hjørnet og vi går inn i en sesong med mye innendørs hygge. Det er mange som drømmer om et bibliotek i hjemmet. Det trenger ikke å være et omfattende inngrep for å skape dette rommet. Bare en krok er nok til å skape den riktige biblioteks følelsen. Her er det godt å trekke seg tilbake med en god bok når høstregnet pisker utenfor husveggen.

Med utgangspunkt i det vakre parkettgulvet Eik Drift 1-stav M-loc fra Right Price Tiles er dette lesehjørne inspirasjonen stylet.

Denne parketten har en dyp farge med nydelig eikestruktur. Overflaten er mattlakkert og gulvet fremstår eksklusivt. Dette gulvet er perfekt til en stue eller et annet rom der man ønsker et lunt utrykk.

De brede gulvbordene skaper et rolig og eksklusivt preg. Dette er et gulv som passer både til lyse interiører men også til interiører med mørkere nyanser og farger siden det har en nøytral valør.

Parkett gulvet er lagervare hos Right Price Tiles og jeg vill anbefale deg å ta turen innom for en prøve hvis du planlegger å legge nytt gulv hjemme eller på hytta. De ansatte i butikkene til Right Price Tiles er eksperter og hjelper gjerne med forslag til gulv hvis du selv er usikker på hvilken type gulv du skal velge.

Denne flotte parketten koster 619,90 per m2 og det er en utrolig god pris for et kvalitetsgulv som dette!

Tusen takk til Lykkelig På Haver for lån av interiøret til bildene.

Begynn med å planlegge høstens innekos og skap så et lite hjørne i ditt hjem der det er lunt og hyggelig uten å ha TV i fokus.

Jeg har skapt et slikt lesehjørne hjemme på gården. Gleder meg masse til å krype opp i godstolen med inspirerende og gode bøker og et godt glass rødvin. Da er det bare koselig med en skikkelig høststorm ute!

=) Annette

8 Comments

 1. Malin Karlsson

  Så vakkert Annette Du er så flink! Hvilken farge er brukt på veggen? Den var perfekt!!

  1. Hei Malin =) Takk for hyggelig feedback! Fargen heter 5356 fra Flugger. Jeg har brukt den hjemme selv å er kjempefornøyd, den virker veldig brun i første strøket men når den blir mettet med 2-3 strøk og tørker er den helt herlig varm mørkegrå. =) Annette

 2. Wenche Finholt

  Kjempefint! Hvilken farge er det på veggen?
  Mvh Wenche

  1. Hei Wenche =) Så hyggelig at du likte stylingen! Fargen er kode 5356 fra Flugger, det er en herlig dyp og varm gråtone =) Annette

 3. Jeg likte lampen som er på veggen. Den kunne jeg tenkt meg. Hvilken lampe er det. Mvh Reidun

  1. Hei Reidun =) Merket på lampen er Gras Lamps og butikken jeg har lånt den fra heter Lykkelig PÅ Haver i Drøbak. Hilsen Annette

 4. Lene Knudsen

  Så stilig! Hvor er puffen fra?

  1. Hei Lene ☺️ takk for hyggelig feedback, puffen er fra Marrakech.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *