Hage kontor

Etter et helsikes regn og tordenvær i går tittet solen frem i dag tidlig. Det var herlig å stå opp å møte den brennende heten i soveromsvinduet. Jeg hadde tegning og design jobb for Solsiden Brygge på agendaen i dag. Da varmen møtte meg skjønte jeg med en gang at dette ikke var dagen for innekontor, så da ble det rigget til kontor ute i hagen under epletreet.

Det er mye oppfølging av kunder på telefon som jeg ikke har snakket med i løpet av sommeren. Så skravla går i ett mellom tegnestrekene.

Det var utrolig godt å komme i gang med designet av rorbuene som skal bygges på Solsiden i løpet av vinteren. Alt er ferskt i minnet og baggen er full av inspirasjon og ideer etter sommeren i Lofoten.

Det er så gøy å jobbe med et slikt prosjekt, det å ta vare på det gamle samtidig som interiør utrykket skal bli funksjonelt og trendy er en morsom utfordring. Jeg kan sitte med tegning og inspirasjon i times vis uten å bli lei.

Tootsie er også tydelig lykkelig over at kontoret er flyttet ut. Hun elsker å løpe rundt å leke mens jeg jobber. I går reddet hun sin yndlings tøykanin fra regnet. Den var dyng våt så den måtte henges til tørk på badet i natt til Tootsies store forskrekkelse. Hun satt å peip og så på kaninen som hang til tørk. I dag tidlig var heldigvis kaninen tørr igjen og hun har bæret rundt på den stort sett hele dagen. Hun er bare så nydelig søt!!!

Målet var å bli ferdig med plantegningen til rorbuene i løpet av dagen. For å oppnå et godt resultat, tegner jeg mange ulike romløsninger og evaluerer dem for å så komme frem til den mest optimale løsningen.

Etter en hel dag med tegning og research ble en endelig planløsning valgt ut og tegnet opp på mål. Den blir sendt til evaluering hos eieren av Solsiden å så blir det alltid gode diskusjoner og forandringer. Dette er en levende prosess helt frem til bygget står reist. Da er det for sent å forandre på ting, så det er nå vi må ta de rette beslutningene.

Men etter en lang dag med design og konsentrasjon er det godt å ta kvelden. Tootsie har sovet et par timer og da blir det vill lek. Hun er 12 måneder nå og full av energi. Da er det bare å legge ned pennen og gi henne den oppmerksomheter og den leken hun ønsker.

Vi koser oss masse sammen. Hun elsker å kaste ball og ruller rundt på teppet vi har tatt med oss ut i hagen.

Det er en så varm og deilig ettermiddag så jeg tror vi henter dynen og sover her ute i natt.

Jeg har hatt en aldeles herlig dag på jobb igjen og jeg klyper meg i armen for å sjekke om dette er virkelig? Føler meg så heldig som har en jobb jeg elsker! Nå ligger vi her ute og tenker på gode minner fra en lang sommer i Lofoten, snart bærer turen tilbake igjen. Men før den tid, nyter jeg å være tilbake hjemme på småbruket. Tootsie har krøllet seg inntil meg under dynen og vi koser oss mens det skumrer ute.

Jeg ønsker deg en god natt og nydelige drømmer!

Klem

Annette

2 Comments

  1. For en flott arbeidsplass du ordnet deg, rorbuene kommer til å bli rå fine, du er jo så flink 🙂 De satte virkelig rette personen på den jobben. Så koselig med ny Lofoten tur igjen i nærmeste fremtid 🙂 Helt nydelig det nederste bilde av deg 🙂 Og for en vakker hud du har, vil du dele hemmeligheten 😉

    1. Hei Anita =) Jeg gleder meg masse til å dele hele prosessen fra rorbuene. Det er gøy å vise alt fra design og idee til byggeprosess og ferdig resultat. Det blir Lofoten igjen i slutten av september. Tusen takk for komplement i forhold til huden min. Jeg har alltid vært opptatt av å ta vare på huden og er nøye med ting som blir bukt på huden men også mye hva som påvirker huden fra innsiden. Jeg skal dele flere innlegg fremover i forhold til hva jeg bruker av hudpleie, jeg har noen faste rutiner =)… Men juicen jeg har delt på bloggen er en daglig rutine som skaper underverk fra innsiden. Gleder meg til å dele flere tips fremover! Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *