Bursdagsfeiring med Mini Eddie

Da var det mandag og jeg ser tilbake på helgens bursdagsfeiring. I går hadde jeg bursdag og fylte 42. Jeg hadde ikke planlagt noen feiring siden jeg har masse jobb som ligger å venter med deadlines denne uken. Planen var å jobbe hele helgen….

Men så tok  jeg turen innom Lee butikken i Vestby for å hilse på  Edvard og han hadde ikke tenkt å la bursdagen min gå forbi ufeiret. Så da ble det bursdags middag hjemme på småbruket lørdag kveld.

Edvard er som en sønn for meg. Som 16 åring for 10 år siden jobbet han for meg. Han var med på alle fotoproduksjoner og reiser. Også til Marrakech første gangen jeg jobbet der med design og import av kontainer med møbler til Norge. Vi har en aldeles spesiell kontakt og han og samboeren Sara er viktige mennesker i mitt liv.

Dessverre var Sara syk på lørdag så hun var ikke i form for feiring. Men Edvard og jeg hadde en herlig feiring sammen. Vi dekket opp til festmiddag og korket champagnen. Vi koser oss masse med dype samtaler og masse mimring fra våre jobber, hyggestunder og reiser. Edvard og Sara ga meg den kuleste vesken i bursdagspresang.

Den gaven ble jeg utrolig glad for!

Edvard imponerer meg, han er kreativ og hardtarbeidende. Nå er han butikksjef  for Lee og har høye ambisjoner i motebransjen.

Sjekk også ut de kule tatoveringene han har. Han blir tatovert av en kunstner som heter Morty Tattoo på Stay True Tattoo i Ski besøk deres Facebook side her for mer info. Jeg har ingen tatoveringer selv men syns det Edvard er i ferd med å skape på huden sin er veldig fascinerende og fint.

Det ble en perfekt bursdag hjemme som jeg satte stor pris på og kommer til å huske for alltid.

Jeg er veldig glad i deg, stolt av deg min mini Edvard

<3

3 Comments

  1. Marianne Neeser

    Hipp Hurra og gratulerer så mye med overstått. Koselig å se og lese at du hadde en fin feiring.
    Stor bursdagsklem fra Marianne

    1. Tusen tusen takk Marianne, stor klem Annette

  2. Herlighet så utrolig godt du holder deg 🙂 Hadde fint slått av ti år på alderen din!! Så hyggelig med selskap på bursdagen og gratulerer så mye med dagen, bra det ble en fin dag for deg 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *