Foto og kos på Grimsøya

Mandag sto ved døren og enda en herlig helg var over. Jeg kunne ikke ha hatt en bedre bursdagsfeiring på lørdagen, det var så koselig med middag på gården. Men selv om en ny hektisk og lang arbeidsuke sto ved døren kunne jeg bare glede meg til starten. Jeg pakket kamerautstyret, overnattingsbaggen og Tootsie med hennes ting for å kjøre ut til Snarøya. Der ble jeg hentet i båt av min kjære venninne Elisabeth og hennes man Jens.

Jeg tok turen ut til dem for å fotografere det nye vakre badehuset de har bygget i hagen. Tootsie koste seg masse på båtturen, hun har blitt riktig så tøff og trygg i båt denne sommeren i Lofoten

.

Vel fremme på bryggen til mine kjære venner skjønte jeg at det ikke kun var foto vi skulle hygge oss med. De hadde dekket bordet ved stranden og middagen sto klar. Det var herlig hummer, krabbe og Champagne som sto på menyen og enda en gang ble jeg bortskjemt med bursdagsfeiringen.

Vi satt ute ved havet helt til det skumret. På vei inn tok vi turen innom badehuset som skulle fotograferes dagen etter for en liten befaring. Jeg har ikke hatt muligheten til å se huset live før, jeg var med i prosessen når det ble bygget. Da fikk jeg en sniktitt på Per sine tegninger. Og nå står det her, alle detaljene er på plass og jeg er virkelig imponert over resultatet. Vakrere badehus har jeg ikke sett! Dessverre kan jeg igjen ikke vise så mange bilder av det ferdige resultatet enda siden det skal på trykk, men det er bare å glede seg!

Latteren sitter alltid løst når vi møtes og denne kvelden var intet unntak. På veien opp til villaen lekte Tootsie og Elisabeth i hagen, hele stemningen var aldeles herlig. Dette er virkelig et drømmested

.

Så i går tidlig våknet jeg her i paradis på en øy i Oslofjorden til kaffe og frokost sammen med gode venner. Når en arbeidsdag begynner slik blir det en drømmedag på jobb. Etter frokosten pakket jeg ut kamerautstyret og var skikkelig gira på en dag med foto av dette vakre stedet. Mens jeg fotograferte ute fikk Tootsie stjernebehandling, hun koste seg med videre dyp søvn inne i villaen med Elisabeth og Jens.

Nå er bildene tatt. Tootsie og jeg er tilbake på småbruket og ser tilbake på en perfekt start av denne arbeidsuken. Jeg gleder meg så mye til å dele med deg inspirasjon fra denne vakre perlen av et badehus.

Så du flisene på det forrige bildet? Det er samme fliser som jeg har på mitt gårdskjøkken fra Right Price Tiles. Se så råfine de var i en slik utesetting også. Jeg synes de passet perfekt til huset og den stilen Elisabeth har valgt til hennes drømme badeshus.

Grattis med vel gjennomført og vakkert prosjekt Elisabeth og Jens, dere er så inspirerende!

<3 Annette

2 Comments

  1. Gratulerer med dagen som var, så fint å ha gode mennesker i livet sitt 🙂 Så utrolig hyggelig med overraskelse middag, fint gjort av de og det fortjente du 🙂 Ser ut som et super flott sted og bildene blir nok amazing som alltid 🙂

    1. Hei Anita =) Det er så utrolig hyggelig med meldinger fra deg, tusen takk! Ja, det er utrolig viktig med gode mennesker rundt en i livet og jeg føler meg virkelig heldig med flotte mennesker i livet jeg er veldig glad i. Edvard er bare så søt som ordner for gamle mor 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *