Studio uke med Right Price Tiles

Det er noen dager siden jeg har blogget nå og grunnen er at det har vært noen veldig hektiske arbeidsdager. Forrige uke kom alle materialer fra Right Price Tiles som skal fotograferes i studio neste uke. Og det betyr mange dager med mye jobb i mitt gårdsstudio.

Hele helgen har gått med til snekring, rigg om maling. Mine snekkere jobbet på gården både fredag og lørdag og det på spreng for å bli ferdige til søndag.

Det er virkelig kaos bak i kulissene før slike fotograferinger. Det flyter med byggematerialer både utenfor og inne i fotostudio.

Snekkeren ble klare med rigg lørdag kveld.

Og da går søndagen min med til å male kulissene til fotograferingen som er på tirsdag. Kulissene må være ferdig malte i løpet av dagen siden jeg er ute på interiørstyling innlån hele mandagen.

På tirsdag morgen henter jeg Christopher som jobber for Right Price Tiles på toget. Vi har et utrolig dynamisk og godt samarbeid og gleder oss til å endelig produsere bildene i studio vi har utviklet ideen til.Vi jobber lenge og nøye med ideene bak slike inspirasjonsbilder. I høst er det i alt 8 temaer som skal fotograferes. Og det ligger enormt med arbeid bak en slik produksjon. Men jeg innrømmer at dette er noe av det morsomste jeg jobber med. Så da er det ingen klaging på meg selv om hele denne vakre sommer søndagen går med til maling av kulisser.

Temaet vi skal fotografere på tirsdag er ”Skandinavisk topisk” spisestue. Jeg gelder meg til å viser dere det ferdige resultatet når vi lanserer bildene.

Det flyter i studio med malingsbokser og utstyr, det er herlig. Jeg får tilgang på barnet i meg når jeg kan herjer rundt og maler på veggen. Jeg maler faktisk med vanlig veggmaling fra Flugger, det funker utrolig bra siden det er vannbasert. Veggen er også grunnet med hvit veggmaling fra Flugger. Og veggplatene er som alltid Wall 2 Paint fra Byggma.

Så da er det full rulle på småbruket i Garderskogen frem til onsdag. Da pakker jeg baggen og reiser til Barcelona for å ferie min kjære venninne Elisabeth som fyller 50. Jeg gleder meg utrolig til 3 dagers fest og feiring med gode venner! Men før den tid skal vi skape kreative bilder i studio med fokus på både fliser og parkett fra Right Price Tiles.

Ha en nydelig sommersøndag!

Klem Annette

2 Comments

  1. Du er så flink, kreativ og ei jente med skikkelig pågangsmot, så disse bildene kommer til å bli flotte 🙂 Ønsker deg noen super flotte dager i Barcelona med gode venner, god tur 🙂

    1. Tuuuusen takk Anita

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *