Action i gårdsstudio

Denne uke brakte det løs med dynamisk og kreativ styling og foto i studio på gården. Tootsie har igjen vært med meg på jobb, hun elsker å posere foran kamera og stilte som hundemodell på flere bilder.

I helge var alt klart i studio etter montering og maling av kulissene. Det tar flere dager å bygge slike kulisser siden hele flislagte rom skal reises med både vegger og gulv.

På mandag var det tid for og ta runden i utvalgte interiør butikker på styling og interiør innlån. På tirsdag var endelig den store fotodagen her. I gårdsstudio ventet masse lekre interiører som ble plasseres og fotograferes i de to rommene som er spesial bygget for dagens Right Price Tiles fotografering.

Christopher som er ansvarlig for det kreative i Right Price Tiles kom ut til gården for dagen. Sammen skapte vi de nye kampanjebildene for kjeden med utvalgte materialnyheter i fokus. Det er ikke kun flis som skal fotograferes men også flere parkettgulv nyheter som er kjempe lekre.

Vi jobber veldig godt sammen. Begge styler og fotograferer om hverandre, målet er å skape mest mulig foto materiale. Det er herlig å jobbe med personer som har gode visjoner og ideer. Christopher har lang erfaring og vi drodler masse sammen mellom hvert bilde som blir knipset.

Vi kan dessverre ikke viser for mye av det ferdige resultatet enda men såpass kan jeg røpe at det er i alt 8 temaer som skal fotograferes i høst. Og i går var det ”tropisk skandinavisk” spisestue og et bad med blåe og hvite detaljer som ble stylet og fotografert.

Det er intensive dager og utrolig gøy men også krevende. Materialet må blir bra siden dette rommet skal rives igjen og nye kulisser skal bygges neste uke.

De siste 5 dagene har jeg vært på jobb i gjennomsnitt 12 timer per dag og merker at jeg er sliten. Så nå gleder jeg meg virkelig til å pakke baggen, i morgen tidlig setter jeg meg på flyet med min kjære venninne Lotta. Vi flyr til Barcelona og kjører ut til den idylliske kystbyen Sitges. Vi regner med å være fremme på ettermiddagen og da er planen klar. Vi skal ligge i solen og vifte med tærne med et glass bobler i hånden. Det blir så kos med jentetur!

Ha en fin fin kveld,

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *