Reise og Champagnedag

Da var endelig reisedagen her, i går satte jeg meg på flyet med min kjære venninne Lotta. Vi skal fly til Barcelona for så å kjøre 25minutter ut til den idylliske kystbyen Sitges. Her venter fire dagers fest. Vår venninne Elisabeth fyller 50 år på lørdag og har invitert venner og familie til en storslagen feiring. Dette har vi ventet lenge på.  Endelig er kofferten pakket og vi er klare for en hel helg med action.

Det første døgnet har Lotta og jeg bestemt oss for å ha en” jenttis”. Det er flere måneder siden vi har hygget oss sammen bare oss to siden jeg har vært bortreist siden begynnelsen av mai. Så i går tok vi all den tapte tiden igjen og hadde en herlig ”catch up” dag sammen. Vi kjørte sammen til Gardermoen og gikk rett i Champagnebaren etter litt taxfree shopping. Så gikk flyturen ned til Spania. Vi skravlet i ett, koste oss med bobler og sov en liten time før vi landet i Barcelona.

Det er herlig å være sammen med Lotta på tur. Vi har reist masse sammen før og koser oss alltid. Humoren ligger løst og vi er skikkelig barnslige sammen. Det er så herlig teit humor og vi ler så magekrampen tar oss. Flyet var forsinket, vi ble sittende i flyet å vente på take off i en time og da var det enda godt vi hadde Snap Chat……

Vel fremme i Sitges lempet vi bagasjen inn på hotellet og gikk rett ut på en promenade  langs stranden til byen. Det har tordnet og vært heftig regn hele formiddagen men når vi kom til byen sprakk skydekket og solen tittet frem.

Sitges er en herlig ferieby, dette er Spanias svar på St Tropez. Vi trasket rundt i de trange koselige smugene og endte opp på en koselig strand café på andre siden av byen i forhold til der vårt hotell ligger.

Her fikk vi endelig fylt på med litt rosè vin og nydelig tapas.

Etter den sene lunsjen gikk vi langs havet tilbake til hotellet. Det var litt dramatiske skyer på himmelen igjen så det var greit å komme seg tilbake før regnet.

Vi tok oss en liten time på øyet før kveldens middag. Vi koste oss med herlig middag i havnen og tok oss en liten tur på byen også.

Tusen takk beste Lottilott for en herlig etterlengtet dag sammen, jeg er super gald i deg <3

I dag er det Beach party for alle Elisabeths gjester på strand klubben Vivero og jeg skal hive meg rundt og pynte meg litt før kveldens hubaluba. Det blir en liten stemnings rapport fra denne festen også snart på bloggen.

Ønsker alle en herlig helg!!!!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *