Beach party på Vivero

Da var det mandag igjen og jeg sitter på flyet på vei hjem fra en magisk langhelg i Sitges. Nå er helgens feiring over og hodet er litt tungt etter fire dager med fest. Denne helgen har jeg sett frem til i flere måneder og da er det ikke rart at denne mandagen er litt blåere enn vanlig. Men da er det så koselig å ha masse bilder fra helgens herlige fester og samvær å se igjennom.

Det hele startet på fredagen med Beach Party på Vivero i Stiges. Denne klubben ligger så godt som på havet langs en berghylle over flere etasjer. Hvis du skal til byen er dette stedet å besøke.

Her sto Elisabeth og Jens på fredag klokken seks i den myke ettermiddagssolen og tok imot alle gjester. Det er utrolig mange som har reist ned til Spania for å feire Elisabeths 50 års dag. Bursdagsbarnet strålte, det er fantastisk at denne lekre dama har fylt 50år!

Det var så koselig å møte venner og kjente i slike rammer. Og så er det veldig gøy å bli kjent med masse nye folk som jeg gleder meg til å møte igjen hjemme.

Vi koste oss med Champagne og tapas. Det var aldeles herlig vær så vi ble sittende ute i loungen til midnatt. Det var lørdagen som var den store festdagen så vi avrundet beach festen i passelig tid slik at vi var i form til neste dag. Jeg gelder meg til å dele resten av helgens hygge på bloggen i dagene som kommer!

Håper du har hatt en fin start på uken!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *