Christian Bitz og Skeidar

Da var hverdagen i full gang igjen etter helgens Spaniatur. Som blogger blir jeg invitert på mange lanseringer og eventer. Jeg går var det tid for å ta en nærmere titt på Bitz-serien på arrangementet regissert av Skeidar på Kulinarisk Akademi.

This is a tough and beautiful tableware consisting of robust stentøy in gray, black and blue green toner. I tillegg ble vi vist bestikk av svart, messingfarget og matt stål som var lekkert. Men også mange andre flotte produkter som glass, karafler mm

Christian som er næringsekspert har stor fokus på å få maten til å se ekstra innbydende ut slik at måltidene vi nyter blir til en opplevelse. And with his great new design series, the meal is an even bigger experience. This is an innovative service that makes your senses swing. Og med hans kunnskap innen næring er produktene utviklet for at vi skal nyte det vi spiser i stedet for å slukke maten.

Christian var selv tilstedte på dagens arrangement og fortalte med stor engasjement om hans filosofi. Han har helt rett i at når man spiser er det mer enn bare smaksløkene som bør tilfredsstilles. Når måltidet blir en god opplevelse får vi lyst til å bruke lenger tid på å nyte maten. Og det gjør det igjen enklere å styre delene, fordi kroppen bruker 20 minutter fra den første matbit til metthetsignalene når hjernen. This was new and useful information in addition to lots of other good tips that came on running bands.

Menn det var ikke bare Christian som var tilstede. Vi var en hel gjeng bloggvenner fra United Influencers på denne lunsjtreffen. Det var så koselig å møte alle gode bloggkollegaer. Vi fikk serveres en smakfull og sunn torskerett etterfølger av en nydelig rå mat dessert. Det er lenge siden jeg har møtt så mange bloggere fra interiørkategorien så skredde gikk rundt bordet.

Se film fra eventet henne

Skeidar lanserer Christian Bitz serien i butikkene sin snart og sto bak lunsj eventet. Som blogger blir mann introdusert til mange produkter og nyheter, men denne gangen var det virkelig inspirerende. Dette er en produktserie jeg virkelig synes det er verdt å bli bedre kjent med. First and foremost, there are delicious products, but the philosophy and the person behind gives the extra depth, history and useful knowledge of nutrition.

Jeg vil helt klart anbefale deg også å ta en besøk på kjøkkenavdelingen til Skeidar i høst for å oppleve produktene. Bitz-serien er nydelig sanselig og av ypperste kvalitet til en god pris .

Så var det lite lørdag, og det ble tatt bak skjermen og foran kakkelovnen på liten gård. Jeg har endelig hatt en lang hjemmemøte. Ønsker deg en herlig kveld!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *