Feiring av Elisabeth

For en uke siden var det endelig tid for den store dagen. Jeg reiste til Spania for å feire 50-års dagen til min kjære venninne Elisabeth. I tidligere innlegg har jeg delt litt fra hyggedagen med Lotta og fredagens beachparty. I dag har jeg lyst å dele bilder fra selveste bursdagen.

Det var en aldeles herlig stemning på Grand Villa Rosa. Huset var fullt av familie og venner som alle hjalp til med forberedelsene til kveldens festmiddag.

Mens Marianne og Elisabeth fikk bordplasserings kabal til å gå opp dekorerte jeg bordene med eføy inne i festsalen.

Etter at dekoren og alle detaljer var på plass trakk Elisabeth og jeg oss unna  for å pynte oss.

Bursdagsbarnet strålte virkelig! Jeg lar bildene fra festen tale for seg selv, det var en aldeles herlig feiring. Tusen takk kjære Elisabeth & Jens for en fantastisk helg, jeg er så utrolig glad i dere <3! Gratulerer med dagen Elisabeth!

Klem Annette

2 Comments

  1. For en flott feiring og nydelig pyntet festlokale 🙂 You look stunning 🙂

    1. Ohhhh, tusen takk Anita <3 Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *