På foto for Duftfukter.no

Denne uken har jeg flyttet kontoret opp på hytta i Rondane. Min hverdag er veldig variert og det føles som et privilegium å kunne jobbe på mitt fritidssted. Høsten er den vakreste tiden på året og det er også grunnen til at fotoutstyret og kontoret er pakket og flyttet opp hit.

Denne uken er det flere spennende prosjekter på gang som jeg skal dele med deg på bloggen etterhvert. De første dagene har jeg hatt en spennende og morsom photoshoot for det nye produktet Duftfukter. Nettbutikken som selger dette fantastiske produktet er relativt ny og nå skal produktene dokumenteres omgitt av den flotteste naturen Norge har å by på.

Grunnen til at vi har valgt fjellet som location er at det passer til egenskapene til produktene. Dette er en luftfukter som også sprer duft ved tilføring av eteriske oljer i vannet. Denne fukteren produserer kald damp som en myk tåke, og med valgfri duft i vannet kan du erstatte din romspray med et produkt som har nyttig funksjon i hjemmet i tillegg.

Jeg har en hud som lett blir irritert og klør denne tiden av året når inneklimaet er tørt. Da er det essensielt for meg med tilføring av fukt i luften. Tidligere har jeg brukt luftfuktere med varm damp store som beist som står på gulvet i hjørnet av et rom. Etter at jeg ble introdusert til duftfukter går jeg ikke tilbake til mine gamle rutiner.

Duftfukteren passer inn i mitt interiør både hjemme og på hytta. De har masse ulike modeller tilpasset størrelsen på rommet. I tillegg mange ulike design så det er lett å finne et produkt som passer ditt interiør.

Jeg har flere hjemme og et par på hytta og merker klart at huden og pusten er bedre, det samme gjelder også nattesøvnen. Den skaper en skikkelig spa følelse faktisk og siden jeg sjeldent har tid til å gå på Spa ønsker jeg å gjenskape den følelsen hjemme.

Så da er jeg superstolt og glad for å få oppdraget til å ta bildene for dette fantastiske produktet for den nye nettbutikken. Richard som har startet hele konseptet i Norge ble med meg opp til hytta i Rondane for å følge prosessen og style til bildene. Vårt mål med bildene er å gi produktet den følelsen du får når du bruker Duftfuktere hjemme. Fjellet er på det vakreste nå og fotodager med kulisser som dette gir energi og fremmer kreativiteten.

Vi pakket fotobagen og Duftfukterne og gikk inn i Nasjonalparken til det magiske fossefallet Brudesløret.

Konkurranse, vinn en Duftfukter:

Nå vil jeg at du skal få en slik til ditt hjem. VINN en valgfri Duftfukter med 2 eteriske oljer fra den økologiske produsenten Urtegaarden i Danmark!  Det eneste du trenger å gjøre er å like Facebooksiden til Duftfukter her og skriv JA i kommentarfeltet og lik posten vi har laget i linken her.  Jeg trekker ut 3 heldige vinnere søndag den 8 oktober! Lykke til =)!

Richard og jeg pakker sammen etter en morsom, magisk og sporty dag på jobb. Jeg har besøk av Elle Decoration fra Mellom Østen på hytta som skal fotografere interiøret og meg så nå går turen fra en fotografering rett til en annen. Gleder meg til å trekke vinnere mot slutten av høstferien å dele resten av ukens action på bloggen snart!

Klem Annette

2 Comments

  1. Herlighet for ett flott sted du valgte å ta bilder til disse produktene, kunne ikke ha blitt på noe bedre sted, amazing flott natur 🙂 De bildene kommer til å bli fantastisk fine, du er så flink 🙂

    1. Åhhhh Anita ☺️ så hyggelig kommentar! Naturen i Rondane er så utrolig vakker. Det er herlig å jobbe i slik natur. Gleder meg til å dele det ferdige resultatet på bloggen snart , klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *