Elle Decoration Libanon på hytta

Da var det søndag og enda en hektisk men herlig uke er lagt bak meg. I går kom jeg frem til Lofoten, det er godt å være tilbake på dette magiske fristedet! Dagen i dag har jeg brukt på å ta et tilbake blikk på uken som var. Jeg tok høstferien litt på forskudd og reiste til hytta på Mysusæter forrige tirsdag. Det var noen herlige og begivenhetsrike dager på fjellet!

Først på agendaen var fotografering av Duftfukterene til min kollega Richards sin nye nettbutikk. Og når vi var klare med den fotograferingen var det styling av hytta som sto på agendaen. På onsdag fikk jeg besøk fra Libanon. Desiree Sadek som er sjefredaktør og lisens eier av Elle Fashion og Decoration kom på Norges turne. Og det hele startet med at hun og fotografen Guillaume De Labubier kjørte fra Gardermoen til min hytte Mysro i Rondane.

Før de kom så stylet jeg hele hytta, dekket vi bord og jeg fikk masse hjelp av Richard som fyrte i peisen og ordnet både ute og inne.

Jeg hadde også endel nye ting og styling med meg opp for å tilføre hytten litt ny dekor. Jeg gledet meg veldig til å henge opp det flotte maleriet som Mari har malt. Den fikk plass over sengen inne på hoved soverommet. Sjekk ut mer av Maris kunst på hennes Instagram her.

Jeg hadde også med meg 4 nye medlemmer til min fuglesamling. Jeg kjøpte de prikkete tre fuglene i Marrakech i Desember. Og nå endelig var de med i bilen opp og fikk sin plass med de andre fuglene jeg hadde der fra før. De ble en litt morsom installasjon.

Da var alt klart til å ta imot gjestene fra Libanon og Tootsie virket like spent som det jeg var.

Og for noen herlige mennesker vi fikk på besøk!  Det var så utrolig hyggelig og skravla gikk i ett. De fotograferte masse overalt og midt oppi hele photoshooten bestemte de seg for å ta forside bilde til magasinet også. Jeg er så utrolig glad og stolt, tenk at min hytte skal være på trykk i hele Mellom Østen.

Desiree gir ut Elle Fashion og Decoration i Libanon men også Elle Oriental som kommer ut i flere andre land i regionen.

Det er så stort for meg å bli valgt ut til å være på trykk å få representere et Norsk hjem i magasinene.

Det var en stor opplevelses for meg og jeg kommer aldri å glemme denne hektiske og fantastiske arbeidsuken. Nå gleder jeg med til å planlegge turen til Beirut i vinter. Desiree inviterte meg til å besøke dem i Libanon og det reisemålet har lenge vært på min ønskeliste så det gleder jeg meg masse til!

Nå sitter jeg i sengen på suiten på Solsiden Brygge i Lofoten med lille Tootsie ved min side som har sovnet tungt. Jeg håper du har hatt en fin helg og ønsker deg en god søndags kveld!

Klem
Annette

4 Comments

  1. Marianne Neeser

    Gjett om jeg gleder meg til reisebrevet ditt fra Beirut. Det står på min ønskeliste også. Kos deg i Lofoten. Klem

    1. Hei Marianne ☺️ jeg gleder meg sååååå masse til å reise dit i vinter. Skal dele alt på bloggen ! Lofoten var magisk. Håper du har hatt en fin høstferie også! Klem Annette

  2. Det er deg sååå undt og fortjent at ditt verk kommer på trykk også 🙂 Digger den rustikke stilen din og du er super flink… og helt nydelig med et hjerte av gull 🙂 Ønsker deg en fin uke og håper den blir litt mindre hektisk for deg! Klem

    1. Ohhhh Anita, så koselig melding ☺️! Ønsker deg en herlig høst mandagskveld, klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *