Action i Lofoten

Da var siste dag av Lofoten turen her. Denne reisen var alt for kort, jeg kunne tenkt meg å bli minst en uke til her i paradis. Men i helgen skal jeg til Finland i 70 års bursdag til min onkel så da ble denne Lofot turen kortere enn vanlig.

Det siste døgnet har vært superhektisk. Grunnen til at jeg reiste oppover denne uken var at Bohus spurte meg om jeg ville holde foredrag på den årlige festen “Damenes Aften”. Og det takket jeg selvfølgelig ja til. Det er så gøy å få et så stort og morsomt oppdrag.

Så forrige dagen satt jeg  på Himmel & Havn og skrev foredrag mens jeg koste meg med god mat og et par glass god vin.

Det blir liksom ikke bedre kontor en dette!

Det har vært helt utrolig vær i Lofoten de siste dagene. Skulle trodd det var sommer. Det er ikke vanlig med 18 grader i skyggen og helt vindstille forhold i oktober på Ballstad men dette er været vi har hatt her denne uken.

Tootsie og jeg fikk en flott topptur for et par dager siden så da var det greit med en liten luftetur langs moloen siden jeg må jobbe.

Klokken 19.30 i går kveld gikk jeg på scene hos Bohus i Leknes. Det var en stor opplevelse å dele med meg interiør ideer og erfaringer med 250 damer som hadde møtt opp på eventet.

Etter foredraget minglet jeg rundt og koste meg med småprating og shopping.

Når oppdraget på Bohus var over kjørte Britt Jorunn og meg til Himmel & Havn. Der ble det en herlig helaften med Line og venninner. Det var en perfekt avslutting på en lang arbeidsdag og spennende oppdrag.

Nå har Tootsie hoppet opp i flybaggen igjen og vi har snudd snutene mot Oslo og Gardermoen. Det ble en kort tur innom småbruket for ompakking. Og nå sitter jeg på flyet til Finland mens Tootsie har kose helg med Richard. Tusen takk for denne gang vakre Lofoten, vi ses snart igjen.

Jeg ønsker deg en nyyyydelig høstferiehelg!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *