Onkel Kaj 70 år

På fredag fløy jeg til min hjemby Helsinki. Det er lenge siden jeg har vært hjemme i Finland. Det blir sikker mer sjeldent fremover også siden mamma flytter til Norge neste år. Men denne helgen var viktig for meg å reise hjem, min kjære onkel Kaj fylt 70 år i går og inviterte til familieselskap.

Jeg er veldig glad i min onkel og har lenge gledet meg til å feire han. Noen av mine aller beste barndomsminner er sammen med Kaj. Han har vært en skikkelig moro onkel som alltid fant på masse morsomme ting sammen med meg og broren min. Vi har reist sammen på rideturer og når jeg bodde i Marrakech kom han og tante ned for å besøke meg.  Våre bånd er virkelig tette.

Og i går var den hyggelige familiedagen endelig her. Vi møttes i Helsinki sentrum og det var et festlig program som ventet oss. Det aller beste var jo selvfølgelig at alle fettere, kusiner, tanter og onkler var alle samlet for første gang på mange år.

Først ble vi kjørt til museet og hjemmet til Finlands tidligere president Gustaf Mannerheim. Her hadde vi en flott privat champagne omvisning i den vakre ærverdige villaen. Jeg fikk masse interiør inspirasjon fra dette historiske hjemmet.

Etter museums besøk ble vi kjørt ned til havnen i Helsinki. Onkel Kaj har skikkelig glimt i øyet og har kontakt med barnet i seg tross sin alder. Her ventet Skywheel tur på hele gjengen. Det var gøy å se Helsinki fra luften.

Etter noen runder i pariserhjulet gikk vi på Flytour 4D filmvisning. Det var skikkelig artig, dette er virkelig den kuleste 70-års laget jeg har vært på noen gang!

Fra masse action og aktiviteter kjørte vi til kveldens formelle del og festmiddag. Det ble en lange herlig kveld og både unge og gamle koste seg helt inn i de små timer.

Gratulerer med dagen kjære onkel Kaj og tusen takk for en herlig feiring!

Stor klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *