Forside på Vakre Hjem & Interiør

God mandag allesammen! Da var en ny arbeidsuke med masse spennende i vente her på gården igjen. I dag er ny styling lånt inn for fotografering i studio i morgen og gårdshuset er vasket og pyntet med friske blomster.

I kveld skal jeg kose meg med nye magasiner i sofakroken. Det var skikkelig opptur å besøke Narvesen tidligere i dag. Forsiden på Vakre hjem & Interiør som er ute til salg nå er min styling og fotoproduksjon. Det er veldig gøy når et bilde man har tatt blir valgt ut til å pryde en forside. Og også utrolig gøy å se at magasinet er bestselger hos Narvesen!

Dette er en jobb jeg produserte i vinter på Hafjell hytten til min gode venn Hans Christian. Hele saken og flere bilder kan du se i magasinet. Den fikk hele 12 sider så jeg er utrolig glad og stolt over denne produksjonen.

Da kryper jeg opp i sofakroken med en stor kopp te og en bunke magasiner med Tootsie i armkroken. Nyt den herlige høstmandagskvelden!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *