Bak i kulissene på foto

Jeg koser meg med alt det kreative min jobb byr på. Og fotoproduksjoner er veldig givende siden man ser en ide bli skapt til liv. Men det er ingen tvil om at dette er veldig lite glamorøst og masser hardt arbeid bak i kulissene når bilder blir til. På mandag, tirsdag og onsdag denne uken brakte det løs med nye produksjoner for Right Price Tiles i studio. Kampagnen skal publisertes utover vinteren. Slike dager på jobb står vi ikke kun pent bak et kamera med bena på gulvet, vi henger i tak og ligger på bakken og legger flis for å skape den perfekte kulisse for bildene som skal fotograferes……

Før Christopher som er kreativ ansvarlig i fliskjeden kom til gården har snekkere vært i studio og reist vegger og flislagt dem. Vi begynte tirsdagens produksjon med kapping og  flislegging av gulv. Dette er bare starten av produksjonsdagen.

Etter at gulvet er lagt skal det støvsuges og pusses, så skal alt av styling plasseres før fotograferingen kan begynne.

Vi har alltid et moodboard som vi jobber ut ifra. Stemningplansjen er utarbeidet flere uker før produksjonen og setter retningslinjene for innlån av styling og ønsket følelse i sluttresultatet.

Det er mange små men veldig viktige detaljer som skal på plass. Disse snitt Hortensiaen måtte jeg til Økerntorghall for å få tak i. Men de er aldeles nydelige vakre så det var verdt turen.

Når stylingen er plassert går vi i gang med fotograferingen. Christopher og jeg jobber begge med hvert vårt kamera. Det er alltid spennende å se hvor forskjellig man ser og tenker. Fire øyne og 2 hjerner skaper bedre resultat sammen enn et sett ;)!

Jeg har ikke høydeskrekk akkurat i studio og balanserer på høye stiger for å skape det perfekte resultatet.

Det er utrolig gøy å skape slike bilder men også veldig tungt arbeid. Tenk at i morgen skal disse vakre kulissene rives for å bli erstattet med nye igjen ….

Tusen takk Christopher for en herlig dag i studio, både Tootsie og jeg koste oss glugg! Sammen er vi dynamitt!

Stor klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *