Velkommen kong vinter

På fredag reiste Edvard, Sara, Tootsie og meg til fjells. Planen var å produsere en høst fotoserie med fokus på interiørstoffer i den fargerike fjellheimen. Men når vi kom opp så ble vi møtt av kong vinter.

Alle de vakre høstfargene var dekket av et tykt lag med snø. Når vi kjørte opp til plassen vi skulle ha fotograferingen så vi nesten ikke forskjell på himmel og land, vintertåken lå tykk over Rondane. Alt var hvitt.

Men det var jo aldeles nydelig vakkert! For en stor kontrast til fargene og landskapet vi passerte på veien opp til Mysusæter. I Otta by var det ennå vakker høst og bare etter noen minutters biltur opp på høyfjellet var det dette som møtte oss.

Da må jeg bare bite i det sure eplet å innse at helgens fotoplan gikk i vasken. Fargene er ikke her og luften på høyfjellet var bitende kald.

Men siden vi har kjørt hele veien opp hit så må det nytes allikevel. Vi tok oss en frisk og herlig tur innover viddene ved Spranget.

Det var aldeles magisk når tåken lettet. Plutselig så sprakk skyene opp og bak det tykke hvite tålelaget dukket det opp dramatiske skyer med en vakker solstripe i horisonten.

Det er første gangen Edvard og Sara er med meg opp til Rondane. Da var det perfekt at de fikk oppleve det spesielle skiftende været. Det var bitende kaldt men vi merket det ikke engang for lyset var så vakkert.

Da var det bare å innse at helgens jobb ble satt på hyllen og vi fikk en kose helg på hytta. Jeg koser meg så mye i samvær med disse to søtingene. Latteren ligger løst hele tiden. Og denne helgen er litt ekstra spesiell siden dette skjønne paret er nyforlovet etter 8 år sammen. Jeg føler med som en skikkelig stolt ”vara mor”.

Sjekk den kule jakken til Edvard. Det ble en så morsom kontrast i dette landskapet. Det ser nesten ut som det er Rondane som er avbildet i printen. Kanskje det er det? Scotch & Soda var nemlig inspirert av Norge når de skapte denne vinter kolleksjonen i fjor.

Etter en bitende kald tur kjører vi ned til hytta for bålkos. Deler mer fra hytte turen i morgen så håper du stikker innom bloggen snart igjen.

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *