Peiskos fra morgen til kveld

Vi har virkelig hatt en fin helg på hytta i Rondane. Vinteren kom brått på men det føltes bare forfriskende! Etter den lange turen i snølandskapet fortjente vi å kose oss. Edvard og jeg kjørte ned fra fjellet til Otta for en liten handletur før helgens hygge.

Det er så koselig å ha besøk av min mini Eddie på hytta. Det er første gangen han og Sara er og besøker meg på fjellet. Edvard er en reser på matlaging så det er han som står for menyen denne helgen. det er virkelig luksus for meg å slippe kjøkken styret i noen dager!

Kjøreturen opp til Mysusæter byr på magisk utsikt over Otta og Gudbrandsdalen. Vi stoppet på veien for å nyte det dramatiske landskapet.

Vel hjemme på hytta startet vi peiskosen inne. Det er så herlig med en slik lun, god og avslappet stemning. Vi kan sitte å bare se i peisen å høre på god musikk.

Ohhhh,  disse to turtelduene da, snakk om å være forelsket å nyforlovet da <3…….

.

Tootsie elsker å være på hytta og koser seg glugg. Når jeg hentet henne som valp tilbrakte vi hennes første uke her på Mysro. Jeg merker på henne at hun har et helt eget forhold til stedet.

Etter en stund foran peisen inne flyttet vi kosen utendørs. Alle begynte å kjenne litt på sulten, da var det på tide med en ventepølse før kveldens elggryte. Jeg har tatt med fersk elgstek fra skogen hjemme i Vestby som Edvard har en stor plan for. Denne gryten tar noen timer å forberede, så da syns alle det var hyggelig med en matbit ute ved bålfatet mens vi ventet på kveldens middag.

Med Tootsie godt pakket inn i et pledd ble vi sittende her i flere timer å grille mens skravla gikk. Koseligere kan det ikke bli!

Jeg er så glad i Sara, Edvard er verdens heldigste som har en så flott kjæreste! Jeg gleder meg til å være med på bryllupsplanleggingen til disse to godisene <3!

Ha en fin fin kveld,

klem Annette

2 Comments

  1. Så koselig innlegg 🙂 Gode venner og gode stunder er gull verdt.

    1. Slike stunder er det beste som er og skaper minner for livet! Takk for hyggelig melding Beate, klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *