Rustikt og lunt inngangsparti

Et inngangsparti bør være praktisk men også innbydende. Dette er sonen i hjemmet som ofte blir passert med handleposer, yttertøy og bagasje. Men rommet er også det første som møter gjester som besøker ditt hjem.

I samarbeid med Right Price Tiles har jeg skapt en bildeserie som inspirer til et litt lunere og rustikt utrykk i gangen. Med utgangspunkt i den herlige røffe drivved panelet i tre på vegg har vi skapt et utrykk som gir en gang et varmt og lunt utrykk. Panelet har en ujevn ubehandlet overflate i varierte naturlige tre toner.

Helheten vill gi et rustikk inntrykk. Den egner seg godt i kombinasjon med de fleste materialer og overflater. Og vi valgte å male veggen over med kalkmaling som har en dus gylden tone. Fargen går igjen i panelveggen og det skaper helhet. Denne spennende panel veggen skiller seg ut i forhold til tradisjonelle materialer og passer både i hjem og på hytter. For mer informasjon og pris på materialet klikk her.

Til veggpanelet har vi valgt å legge flisen Impire Wood Wengue i fiskebensmønster på gulvet. Det kan se ut som vi har lagt et moderne parkettgulv men dette er en flis. Et inngangsparti bør være praktisk å lett å holde rent og derfor er flis et perfekt valg i rommet. Men samtidig så ønsker man ofte at gangen ikke skal virke for steril og kald og derfor er en flis med trestruktur et perfekt valg. For mer informasjon om flisen klikk her.

Et interiør i et inngangsparti skal være praktisk. Det er ofte behov for et sted å sitte og et konsoll eller bord å lege fra seg ting på når man kommer inn døren med hendene fulle. I tillegg er et stort speil og et sted å henge fra seg en obligatorisk del av interiøret i sonen.

Dette rommet har vi innredet med et fantastisk konsoll med kromramme og tretopp fra Lykkelig På Haver.

Speilet, sittebenken, bordlampen og de andre pyntegjenstandene er fra Home & Cottage.

Jeg håper at dette inspirerte til litt annerledes og nytenkende bruk at materialer i et inngangsparti. Ønsk deg selv og gjestene dine velkommen med et lunt og varmt interiør!

Ha en fantastisk mandagskveld

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *