Interiørinspirasjon med rustikke panelbord fra Huntonit

Med utgangspunkt i de nye flotte rustikke panelbordene fra Huntonit har jeg innredet 3 ulike rom. Rommene skal inspirere til en naturlig og rustikk interiørstil som passer både i hytter på fjellet, ved havet men også i ditt hjem. Mange ønsker å skape en lun stemning der de bor og nyter sin fritid, da er slike panel et perfekt utgangspunkt for en lun og naturlig stil.

Huntonit Panelbord Rustikk er veldig enkle å montere, vips så er panelbordene på plass og innredningen av rommet kan begynne. Siden det er 3 veldig ulike temaer og rom som skal styles har jeg planlagt dette nøye. Hvert panel har ulik karakter og derfor er det viktig spille på valører i interiøret som passer til veggene. Her på bildet under er jeg i full gang med innredningen av en hyttestue med panelbord Dovre.

Etter at rommet er ferdig stylet og alle detaljene er på plass fotograferes settingen slik at jeg har bilder jeg kan dele med deg her på bloggen.

I første tema var utgangspunktet  Panelbord Rustikk Dovre. Dette veggpanelet har en mørkere tone og en lun fremtoning som gir en herlig assosiasjon til fjellhytter. Det var på forhånd bestemt at temaet for stylingen var stue til disse bildene. Men veggen er veldig fin i andre rom også som ønsker en litt mørkere og lunere utrykk. Til denne veggen syns jeg det passet å mikse tekstiler med litt varme høstfarger. Nå er det så mange fine tekstiler med farger i butikkene. Jeg er veldig glad i dyp sennepsgult som nesten går over i orange i kombinasjon med grønt og brunt. Styling innlånet til dette temaene er gjort hos Lykkelig på Haver, Object etc. og Home & Cottage for dere som har lyst å skape stilen.

Det andre temaet var med utgangspunkt i panelbord Rustikk Lindesnes. Jeg syns det er herlig med de Norske stedsnavnene som er brukt til å navngi materialene. Denne panelen har en nydelig sval drivved gråtone. Siden vi var enige om at det skulle styles til et inngangsparti, fikk jeg umiddelbart lyst til å spille på hav og sommerhyttefølelsen. Det er så ofte at vi velger å innrede hytter ved havet med hvitt til blått men hvorfor ikke gi det en liten dybde med grått? Med innslag av den mørke linen mot den røffe veggen får rommet kontraster som ikke virker kaldt selv om rommet er innredet med svale farger.

Blått og grått er aldeles nydelig sammen!

Det siste temaet for dagen er skapt til min favoritt, Panelbord Rustikk Røst. Den naturlige tretonen er så vakker og frisk og til denne veggen var det avtalt at jeg skulle style et soverom. Røst er en røff øygruppe i Nord og da følte jeg det passet utmerket å bruke materialer med varme og tekstur i naturfarger inspirert av grå stein som de karrige klippene på øyene. Dette soverommet passer egentlig inn overalt, det naturnære er i tiden og denne stilen ønsker vi både i byen og på hytta. Vi levere i en veldig teknisk og hektisk hverdag og da er det godt å omgi seg med et interiør inspirert av naturen når man skal slappe av og hygge seg! Ikke vær redd for å kombinere varme beige og brune toner med det litt kaldere grå, det passer utmerket sammen og skaper en fin dybde i rommet!

.

For mer inspirasjon til oppussing og interiørtips ta en titt innom Byggmagasinet.

Håper du også fikk lyst å pusse opp med materialer og interiører inspirert av naturen!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *