Nyoppusset bloggkontor

God søndag allesammen! Det har det vært stille fra meg i et par dager og dette blogginnlegget forklarer hvorfor. I forrige uke pakket jeg ned kontoret på småbruket for å gi rommet en liten oppgradering. Bloggkontoret har vært det rommet der jeg ikke akkurat har invitert inn besøkende. Nå var det virkelig på tide å gi kontoret en ny og fresh look. Bare se her hvor trist rommet var, her har jeg bare flyttet på interiøret før oppussingen.

Jeg liker at ting blir gjort effektivt, det er umulig for meg å holde kontoret stengt i flere dager eller uker. Målet var å bli ferdig i løpet av et par dager. Men med maling av lister, tak, tapetsering og møblering skal det godt gjøres å bruke 2 dager. Heldigvis er jeg ikke arbeidssky så her var det bare å brette opp ermene å sette malingskosten i sving. Det blir så lekkert med helt nymalte lister og tak!

Men jeg innrømmer ærlig, selv om jeg er glad i å male så var tidspunktet for denne oppussingen heller dårlig. I det siste har jeg hatt litt for mye jobb og det er masse som ligger og venter i ”pipeline”. Det å gå løs på oppussing når man er sliten er ikke et sjakktrekk. Heldigvis var det ikke så mange her til å vitne dette trollet!

Etter et par dager med huset fullstendig på hodet kan jeg endelig flytte inn i nye kontorer. Dette rommet skal også fungere som gjesterom så jeg måtte finne en innredning som funket både som soverom og kontor. Jeg venter familiebesøk til julen og da er det greit å ha et ekstra soverom i huset. Så håper jeg også på å ha masse venner på besøk fremover i tiden som kommer.  Selv om jeg bor langt ute i skogen betyr ikke at jeg er usosial, jeg elsker å ha folk på besøk!

Jeg klarte faktisk å holde min deadline på oppussingen, denne forandringen var gjort uten snekkerhjelp i løpet av 2-3 dager. Jeg koser meg med det nye romantiske interiøret og er veldig tilfreds med stemningen i det nyoppussede rommet.

Tapeten er fra min yndlingsleverandør Sandberg, mer om tapeten her.

Ellers så er mye av baseinteriøret fra Ikea som seng, skap, arbeidsbord og boklister.

Andre dekor elementer og møbler er fra en av mine favorittleverandører Broste Copenhagen. Takpendel, nattbord, bordlampe, puter og bilderammer er fra dem.

Da va det endelig nytt og friskt interiør på kontoret som inspirerer meg til kreative arbeidsstunder. Nå har jeg endelig plass til flere gjester på gården. Herlig! Tootsie virker ganske fornøyd hun med.

Nå senker jeg skuldrene og hiver bena høyt i sofaen etter en hektisk oppussingshelg, i morgen braker det løs med 3 nye fotodager…… Ønsker deg en herlig søndag!

Klem Annette

4 Comments

  1. Så utrolig lekkert 🙂

    1. Tusen takk Beate =) , klem Annette

  2. Hildegerd Haugen

    Jeg bare elsker hva du har gjort med soverommet, det her var sinnsykt bra Anette. Endelig begynner den der trenden med bare hvitt, hvitt, hvitt å forsvinne og folk våger å leike seg litt mer med farger og morsomme tapeter. Det der fokuset på resalgeffekten tendenserer til at alle boliger ser likens ut, og sånt har det med å gå utover både livskvaliteten og kreativiteten, enbart min mening.

    Ha en fin kveld videre nu.

    1. Tusen takk for herlig feedback Hildegerd =)! Jeg er helt enig , det er så deilig med mer farger og individuelle hjem. Mønster og farger gir meg godt humør og jeg elsker at rom i huset har ulike stemninger og farger. Ha en fin fin helg! Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *