Bad i klassisk og elegant stil

Hvite fliser er et favorittvalg for de fleste som pusser opp badet. Det er ikke så rart, en hvit flis fremstår ren, fresh, klassisk og tidløs. I samarbeid med Right Price Tiles har jeg skapt dette klassiske og elegante badet. Jeg håper dette innlegget inspirere deg som tenker på å pusse opp ditt bad.

Med utgangspunkt i den klassiske hvite flisen Blanco Brillo har vi stylet et bad som passer deg som ønsker en stil som varer uten å bli umoderne. Denne flisen er en bestselger og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den har blitt så populær, for mer info og pris klikk her.

I kombinasjon med gulvflisen som ser ut som parkett og den vakre krakelerte blå veggflisen i dusjen har dette badet en eleganse som skaper det et eksklusivt utrykk. Gulvflisen som ser ut som tregulv heter ”Torvik Natural” og den vakre svale blå veggflisen heter ”Craquele sky”. I kombinasjon skaper disse materialene vakker harmoni på badet uten å fremstå helt hvitt.

De andre dekor elementene i rommet er med å gi badet et klassisk utrykk. Den vakre lysestaken og det lille bordet er fra butikken Towhouse på Majorstuen og det flotte konsollbordet med marmorplate er bra butikken Lykkelig på Haver i Drøbak. Håndklær og spa produktene er fra Home & Cottage. Men Right Price Tiles har også andre varer enn flis i sine butikker. Vasken, kranen, dusjen og den hvite såpedispenseren er også fra kjeden. Besøk dere nettbutikken her for å se det brede utvalget VVs varer.

Tenk å våkne opp om morgenen å tusle inn på et bad med dette elegante interiøret. Jeg drømmer om et slikt bad i en fremtid og da skal jeg definitivt unne meg friske blomster, levende lys og deilige spa produkter, det fortjener et SPA bad som dette!

Håper dette inspirerte deg til fremtidig baderomsoppussing.

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *